Rea!

Haga Eyewear Barnsolglasögon Spitfire Matt Grey Silver Mirror Lens

  • Haga Eyewear
  • Barnsolglasögon
  • Spitfire

Haga Eyewear barnsolglasögon i modellen Spitfire är perfekta för att skydda ditt barns ögon mot solens skadliga strålar. Dessa solglasögon har en matt grå ram och silverfärgade spegelglas som ger ett modernt och trendigt utseende. Med högkvalitativa linser som minskar bländning och ger 100% UV-skydd kan du vara säker på att ditt barns ögon är väl skyddade. Dessa solglasögon är bekväma att bära och passar perfekt för utomhusaktiviteter som lek och sport. Ge ditt barn den bästa ögonskyddet med Haga Eyewear barnsolglasögon i modellen Spitfire.

55.00kr

  • ✅ Skyddar barnets ögon mot skadlig UV-strålning

  • ✅ Tillverkade med högkvalitativa material för hållbarhet

  • ✅ Snygg design med matt grå färg och silverfärgade spegelglas

  • ✅ Justerbara skalmar för optimal passform

  • ✅ Perfekta för utomhusaktiviteter och soliga dagar

Beskrivning

Haga Eyewear Barnsolglasögon Spitfire - Matt Grey Silver Mirror Lens

Haga Eyewear Barnsolglasögon Spitfire är den perfekta accessoaren för ditt barn under soliga dagar. Dessa solglasögon kombinerar stil, komfort och framför allt skydd för ditt barns ögon. Med en modern design och högkvalitativa material är dessa solglasögon ett utmärkt val för barn i alla åldrar.

Stilren design och högkvalitativa material

Dessa barnsolglasögon från Haga Eyewear har en stilren och modern design som passar både pojkar och flickor. Den matta grå färgen ger solglasögonen en cool och trendig look. Med silver mirror lens får ditt barn ett extra skydd mot starkt solljus och bländning. Solglasögonen är tillverkade av högkvalitativa material som är både hållbara och lätta. Detta gör dem bekväma att bära under längre perioder utan att orsaka obehag. De är också tåliga nog för att klara av barns aktiva livsstil och lek.

Skydd för ditt barns ögon

Det är viktigt att skydda barnens ögon från skadligt UV-ljus och bländning. Haga Eyewear Barnsolglasögon Spitfire erbjuder 100% UV-skydd, vilket minskar risken för ögonskador och främjar en hälsosam synutveckling hos barn. De hjälper också till att minska bländning, vilket gör det lättare för barnet att se tydligt och bekvämt i starkt solljus.

Perfekt passform och justerbara skalmar

Dessa barnsolglasögon har en perfekt passform som säkerställer att de sitter bekvämt på barnets ansikte. De har också justerbara skalmar som kan anpassas efter barnets huvudstorlek. Detta gör att solglasögonen kan växa med barnet och användas under en längre tid.

Sammanfattning

Haga Eyewear Barnsolglasögon Spitfire är det perfekta valet för att skydda ditt barns ögon under soliga dagar. Med sin stilrena design, högkvalitativa material och 100% UV-skydd erbjuder dessa solglasögon både stil och funktion. Ge ditt barn den bästa möjliga skyddet för deras ögon med Haga Eyewear Barnsolglasögon Spitfire.

Ytterligare information

Varumärke

Haga Eyewear

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Haga Eyewear Barnsolglasögon Spitfire Matt Grey Silver Mirror Lens”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram