Rea!

Haga Eyewear Madrid Havana - Brun Lins

  • Haga Eyewear
  • Madrid Havana
  • Brun lins

Haga Eyewear Madrid Havana är ett par solglasögon med brun lins som erbjuder både stil och skydd mot solens skadliga strålar. Dessa solglasögon är tillverkade av högkvalitativt material och har en trendig design som passar både män och kvinnor. Med sina brunfärgade linser ger de en behaglig synupplevelse samtidigt som de minskar bländning och skyddar ögonen mot UV-strålning. Perfekta för att bära under soliga dagar eller när du är ute och njuter av naturen. Med Haga Eyewear Madrid Havana får du både mode och funktion i ett och samma par solglasögon.

93.00kr

  • ✅ Haga Eyewear Madrid Havana har brun lins.

  • ✅ Solglasögonen finns tillgängliga på Apohem.se.

  • ✅ Produkten är tillverkad av Haga Eyewear.

  • ✅ Madrid Havana har en stilfull brun färg.

  • ✅ Solglasögonen är perfekta för att skydda ögonen mot solen.

Beskrivning

Haga Eyewear Madrid Havana - Solglasögon med brun lins

Haga Eyewear Madrid Havana är ett par stilfulla solglasögon med en brun lins som passar perfekt för att skydda dina ögon mot solens skadliga strålar. Dessa solglasögon är tillverkade av högkvalitativt material och har en snygg havana-brun färg som ger dem en elegant och modern look.

Skydd mot solens strålar

Med Haga Eyewear Madrid Havana solglasögon kan du njuta av soliga dagar utan att behöva oroa dig för att dina ögon skadas av UV-strålar. De har en brun lins som minskar bländning och ger dig en klar och tydlig syn samtidigt som den skyddar dina ögon mot skadliga UV-strålar. Du kan vara säker på att dina ögon är väl skyddade när du bär dessa solglasögon.

Stil och komfort

Haga Eyewear Madrid Havana solglasögon är inte bara funktionella utan också mycket stilfulla. Den havana-bruna färgen ger dem en sofistikerad och trendig look som passar perfekt till alla tillfällen. Oavsett om du är på stranden, på en uteservering eller bara tar en promenad i solen, kommer dessa solglasögon att ge dig en elegant och modern stil. Dessutom är dessa solglasögon mycket bekväma att bära. De är lätta och har en perfekt passform som gör att du kan bära dem under långa perioder utan att känna någon obehag. Du kan njuta av solen och samtidigt vara bekväm med dessa solglasögon.

Högkvalitativt material

Haga Eyewear Madrid Havana solglasögon är tillverkade av högkvalitativt material som garanterar deras hållbarhet och långvariga användning. De är robusta och tåliga, vilket gör dem perfekta för att klara av vardagens påfrestningar. Du kan vara säker på att dessa solglasögon kommer att hålla länge och ge dig utmärkt skydd och stil.

Sammanfattning

Haga Eyewear Madrid Havana solglasögon är det perfekta valet för dig som vill ha både stil och skydd när du är ute i solen. Med deras brun lins får du en klar och tydlig syn samtidigt som dina ögon skyddas mot skadliga UV-strålar. Dessa solglasögon är tillverkade av högkvalitativt material och har en elegant havana-brun färg som ger dem en modern och sofistikerad look. Bär dessa solglasögon och njut av soliga dagar med stil och komfort.

Ytterligare information

Varumärke

Haga Eyewear

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Haga Eyewear Madrid Havana - Brun Lins”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram