Helhetshälsa Luteinblå 60 kapslar

  • Lutein
  • Ögonhälsa
  • Kosttillskott

Lutein är ett kosttillskott som främjar ögonhälsan. Det är en naturlig antioxidant som finns i ögats gula fläck och bidrar till att skydda ögat mot skadliga fria radikaler. Genom att regelbundet inta lutein kan man stärka ögonens förmåga att filtrera bort skadligt blått ljus och minska risken för åldersrelaterade ögonsjukdomar. Kosttillskottet Helhetshälsa Lutein innehåller 60 kapslar och är ett bekvämt sätt att tillföra kroppen den nödvändiga mängden lutein för att främja ögonhälsan.

273.00kr

  • ✅ Högkoncentrerad lutein för ögonhälsa

  • ✅ Innehåller även blåbärsextrakt för antioxidantstöd

  • ✅ 60 kapslar per förpackning

  • ✅ Bidrar till att bibehålla normal synförmåga

  • ✅ Passar för personer som vill stödja sin ögonhälsa

Beskrivning

Helhetshälsa Luteinblå - För bättre ögon- och öronhälsa

Helhetshälsa Luteinblå är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att främja en bättre ögon- och öronhälsa. Med en unik sammansättning av näringsämnen och antioxidanter kan detta tillskott hjälpa till att skydda och stärka dina ögon och öron.

Fördelarna med Helhetshälsa Luteinblå

Genom att regelbundet ta Helhetshälsa Luteinblå kan du dra nytta av flera fördelar för din ögon- och öronhälsa. Här är några av de viktigaste fördelarna: 1. Skydd mot blått ljus: Våra ögon utsätts dagligen för skadligt blått ljus från olika källor som datorskärmar, smartphones och LED-lampor. Lutein och zeaxantin, två viktiga antioxidanter i Helhetshälsa Luteinblå, kan hjälpa till att skydda ögonen mot dessa skadliga ljusstrålar. 2. Förbättrad synskärpa: Lutein och zeaxantin är också kända för att förbättra synskärpan och kontrastseendet. Genom att ta Helhetshälsa Luteinblå kan du uppleva en klarare och skarpare syn. 3. Minskat ögontrötthet: Om du spenderar mycket tid framför en skärm eller har ansträngda ögon kan Helhetshälsa Luteinblå vara till stor hjälp. Tillskottet kan minska ögontrötthet och ge lindring till trötta ögon. 4. Främjar öronhälsa: Helhetshälsa Luteinblå innehåller även viktiga näringsämnen som är bra för öronhälsan. Bland annat innehåller det zink och vitamin B12 som kan bidra till att bibehålla normal hörsel.

Hur ska man använda Helhetshälsa Luteinblå?

Det rekommenderade intaget av Helhetshälsa Luteinblå är 1 kapsel per dag. Kapslarna bör tas tillsammans med en måltid för bästa absorption. För att uppnå optimala resultat är det viktigt att ta tillskottet regelbundet under en längre tid.

Sammanfattning

Helhetshälsa Luteinblå är ett kosttillskott som kan hjälpa till att förbättra din ögon- och öronhälsa. Med sina antioxidanter och näringsämnen kan det skydda ögonen mot skadligt blått ljus, förbättra synskärpan, minska ögontrötthet och främja öronhälsan. Ta en kapsel om dagen för att dra nytta av dessa fördelar och uppnå en bättre ögon- och öronhälsa på lång sikt.

Ytterligare information

Varumärke

Helhetshälsa

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Helhetshälsa Luteinblå 60 kapslar”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram