Helhetshälsa Psylliumfröskal Ekologiska 200g

  • Ekologiskt kosttillskott
  • För känslig mage
  • Innehåller psylliumfröskal

Helhetshälsa Psylliumfröskal är ett ekologiskt kosttillskott speciellt framtaget för personer med känslig mage. Produkten innehåller psylliumfröskal, vilket är känt för sina naturliga egenskaper som kan hjälpa till att reglera magens funktioner. Psylliumfröskal är rikt på fiber och kan bidra till att förbättra tarmfunktionen och främja en hälsosam matsmältning. Denna produkt är ett bra alternativ för de som vill stödja sin maghälsa på ett naturligt sätt.

119.00kr

  • ✅ Ekologiskt kosttillskott för känslig mage

  • ✅ Innehåller psylliumfroskalsfiber för bättre matsmältning

  • ✅ Bidrar till att reglera tarmfunktionen och förbättra avföringen

  • ✅ Kan hjälpa till att lindra förstoppning och diarré

  • ✅ Praktisk förpackning med 200g ekologiska psylliumfroskalsfibrer

Beskrivning

Helhetshälsa Psylliumfröskal - Ekologiska 200g

Helhetshälsa Psylliumfröskal är ett kosttillskott som är speciellt utformat för personer med känslig mage. Dessa ekologiska psylliumfröskal är en naturlig och skonsam lösning för att främja en hälsosam matsmältning och underlätta tarmrörelser.

Fördelar med Helhetshälsa Psylliumfröskal

Psylliumfröskal är rika på kostfiber, vilket är viktigt för en väl fungerande mage och tarm. Fiber hjälper till att reglera tarmrörelserna och kan lindra förstoppning samt underlätta vid diarré. Genom att använda Helhetshälsa Psylliumfröskal som kosttillskott kan du uppnå en bättre balans i magen och förbättra din allmänna tarmhälsa.

Naturlig och ekologisk produkt

Helhetshälsa Psylliumfröskal är tillverkad av ekologiska psylliumfrön, vilket innebär att produkten är fri från bekämpningsmedel och andra kemikalier. Detta gör den till ett hälsosamt och miljövänligt val för dig som vill ta hand om din mage på ett naturligt sätt.

Hur används Helhetshälsa Psylliumfröskal?

Du kan enkelt använda Helhetshälsa Psylliumfröskal genom att blanda det med vatten eller annan vätska. Psylliumfröskalen kommer att svälla och bilda en geléliknande substans som kan hjälpa till att mjuka upp avföringen och underlätta tarmrörelserna. Det rekommenderas att dricka tillräckligt med vatten när du tar psylliumfröskal för att undvika eventuell förstoppning.

Sammanfattning

Helhetshälsa Psylliumfröskal är ett ekologiskt kosttillskott som främjar en hälsosam matsmältning och underlättar tarmrörelserna. Genom att använda detta naturliga och skonsamma tillskott kan du uppnå en bättre balans i magen och förbättra din tarmhälsa. Prova Helhetshälsa Psylliumfröskal och upplev fördelarna själv!

Ytterligare information

Varumärke

Helhetshälsa

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Helhetshälsa Psylliumfröskal Ekologiska 200g”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram