Holistic Måltidsenzym 360 kapslar

  • Naturligt kosttillskott
  • Främjar matsmältningen
  • Innehåller 360 kapslar

Holistic Måltidsenzym är ett naturligt kosttillskott som främjar matsmältningen. Det är speciellt utformat för personer med känslig mage. Produkten innehåller 360 kapslar, vilket ger långvarig användning. Holistic Måltidsenzym kan vara ett bra komplement till en balanserad kost och en hälsosam livsstil för att främja en sund matsmältning.

719.00kr

  • ✅ Holistic Måltidsenzym innehåller 360 kapslar.

  • ✅ Kosttillskott för personer med känslig mage.

  • ✅ Bidrar till att förbättra matsmältningen och näringsupptaget.

  • ✅ Innehåller enzymer som hjälper till att bryta ner maten.

  • ✅ Kan användas som ett komplement till en balanserad kost.

Beskrivning

Holistic Måltidsenzym - För en friskare mage

Holistic Måltidsenzym är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att främja en hälsosam matsmältning och underlätta för personer med känslig mage. Med en unik blandning av enzymer och naturliga ingredienser kan detta tillskott hjälpa till att förbättra matsmältningen och minska obehagliga symtom som gasbildning, uppblåsthet och magknip.

Enzymer för bättre matsmältning

Enzymer är naturliga ämnen som hjälper till att bryta ner maten vi äter och underlätta absorptionen av näringsämnen i kroppen. Holistic Måltidsenzym innehåller en kombination av olika enzymer, inklusive proteaser, lipaser och amylaser, som hjälper till att bryta ner proteiner, fetter och kolhydrater i maten vi äter. Genom att tillsätta dessa enzymer kan tillskottet underlätta matsmältningen och förbättra näringsupptaget.

Naturliga ingredienser för en balanserad mage

Förutom enzymer innehåller Holistic Måltidsenzym även naturliga ingredienser som kan hjälpa till att balansera magen och främja en friskare matsmältning. Bland dessa ingredienser finns ingefära, kummin och pepparmynta, som alla har traditionellt använts för att lindra magbesvär och främja en bättre matsmältning. Dessa ingredienser kan också hjälpa till att minska gasbildning och uppblåsthet.

Fördelar med Holistic Måltidsenzym

- Underlättar matsmältningen och förbättrar näringsupptaget - Minskar obehagliga symtom som gasbildning och uppblåsthet - Balanserar magen och främjar en friskare matsmältning - Innehåller enzymer och naturliga ingredienser för optimal effekt - Passar personer med känslig mage och matsmältningsproblem

Användning och dosering

Holistic Måltidsenzym kommer i form av kapslar och rekommenderas att tas i samband med måltider. Doseringen kan variera beroende på individuella behov, men vanligtvis rekommenderas 1-2 kapslar per måltid. Det är viktigt att följa anvisningarna på förpackningen och rådgöra med en vårdgivare vid behov.

Sammanfattning

Holistic Måltidsenzym är ett kosttillskott som kan hjälpa till att förbättra matsmältningen och främja en friskare mage. Med en kombination av enzymer och naturliga ingredienser kan detta tillskott underlätta för personer med känslig mage och minska obehagliga symtom som gasbildning och uppblåsthet. Genom att använda Holistic Måltidsenzym kan du uppnå en bättre matsmältning och en balanserad mage.

Ytterligare information

Varumärke

Holistic

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Holistic Måltidsenzym 360 kapslar”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram