Rea!

Huggies Little Swimmers Simblöja Stl 3-4 (7-15kg) 12 st

  • Huggies Little Swimmers
  • Solkläderna
  • UV-tält

Huggies Little Swimmers är solkläderna som är perfekta för barn i åldern 3-4 och väger mellan 7-15 kg. Dessa solkläder är utrustade med en simblöja som hjälper till att förhindra läckage och hålla barnet torrt under vattenaktiviteter. Solkläderna är också tillverkade med UV-skydd för att skydda barnets känsliga hud mot skadliga solstrålar. Med Huggies Little Swimmers kan du vara säker på att ditt barn är skyddat och bekvämt under soliga dagar vid stranden eller poolen.

53.00kr

  • ✅ Huggies Little Swimmers är solkläder med UV-skydd.

  • ✅ Passar barn i viktintervallet 7-15 kg.

  • ✅ Innehåller 12 stycken solkläder i förpackningen.

  • ✅ Simblöjan är designad för att inte svälla i vatten.

  • ✅ Perfekt för bad och simning med ditt barn.

Beskrivning

Huggies Little Swimmers - Simblöja för barn

Huggies Little Swimmers är en populär simblöja som är speciellt utformad för att hålla ditt barn torrt och bekvämt under vattenaktiviteter. Denna simblöja är perfekt för barn i åldern 3-4 år och som väger mellan 7-15 kg. Med 12 stycken i varje förpackning kan du vara säker på att du har tillräckligt med simblöjor för en hel sommarsäsong.

Solskydd för barn

När det kommer till att skydda ditt barns hud från solens skadliga strålar är det viktigt att använda rätt utrustning. Huggies Little Swimmers simblöjor är tillverkade med inbyggt UV-skydd, vilket ger extra skydd för ditt barns känsliga hud. Med dessa simblöjor kan du vara säker på att ditt barn är skyddat mot solens farliga UV-strålar.

Design och passform

Huggies Little Swimmers simblöjor är utformade för att vara bekväma och säkra för ditt barn. De har en elastisk midja och benöppningar som ger en perfekt passform och förhindrar läckage. Simblöjorna är även tillverkade med en unik absorberande kärna som snabbt fångar upp och låser in vätska, vilket håller ditt barn torrt även under längre simsessioner.

Enkel att använda

Huggies Little Swimmers simblöjor är enkla att använda och ta av. De har en praktisk kardborreförslutning på sidan, vilket gör det enkelt att byta blöja även när ditt barn är vått. Du behöver inte oroa dig för att simblöjan ska svälla upp i vattnet, eftersom den är speciellt utformad för att vara lätt och smidig även när den är våt.

Sammanfattning

Huggies Little Swimmers simblöjor är det perfekta valet för att hålla ditt barn torrt och bekvämt under vattenaktiviteter. Med inbyggt UV-skydd och en perfekt passform kan du vara säker på att ditt barn är skyddat mot solens farliga strålar. Dessa simblöjor är enkla att använda och ta av, vilket gör dem till ett praktiskt val för alla föräldrar. Beställ dina Huggies Little Swimmers simblöjor idag och ge ditt barn den bästa simupplevelsen!

Ytterligare information

Varumärke

Huggies

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Huggies Little Swimmers Simblöja Stl 3-4 (7-15kg) 12 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram