IDUN Minerals Lip Balm Care & Repair Cream 15 ml

  • Naturlig
  • Återfuktande
  • 15 ml

Idun Minerals Lip Balm Care Repair Cream är en naturlig och återfuktande lappbalsam som kommer i en förpackning om 15 ml. Denna produkt är perfekt för att vårda och skydda dina läppar mot torrhet och sprickor. Med sin unika formula hjälper den till att återfukta och mjukgöra läpparna, samtidigt som den ger en behaglig känsla. Applicera detta lappbalsam regelbundet för att hålla dina läppar friska och välmående.

99.00kr

  • ✅ Ger intensiv vård och reparation till läpparna

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för mjuka och återfuktade läppar

  • ✅ Skyddar läpparna mot yttre påfrestningar och klimatförändringar

  • ✅ Praktiskt format för enkel applicering och förvaring

  • ✅ Passar för daglig användning och alla hudtyper

Beskrivning

Idun Minerals Lip Balm Care Repair Cream - För mjuka och återfuktade läppar

Idun Minerals Lip Balm Care Repair Cream är en fantastisk produkt för dig som vill ha mjuka och återfuktade läppar. Denna läppbalsam är speciellt utformad för att vårda och reparera torra och spruckna läppar. Med sin unika formula och noggrant utvalda ingredienser ger den intensiv återfuktning och skydd mot yttre påfrestningar.

Återfuktande och skyddande formula

Idun Minerals Lip Balm Care Repair Cream innehåller en rik och krämig formula som snabbt absorberas av läpparna. Den är berikad med närande ingredienser som sheasmör, jojobaolja och E-vitamin. Dessa ingredienser hjälper till att återfukta läpparna på djupet och skydda dem mot uttorkning och sprickbildning.

Fördelar med Idun Minerals Lip Balm Care Repair Cream

- Intensiv återfuktning: Den rika och krämiga formulan ger omedelbar återfuktning till torra och spruckna läppar. - Långvarig effekt: Idun Minerals Lip Balm Care Repair Cream ger långvarig återfuktning och skydd mot yttre påfrestningar. - Näringsrik formula: Sheasmör, jojobaolja och E-vitamin ger näring och mjukgör läpparna. - Mjuk och behaglig konsistens: Den mjuka och behagliga konsistensen gör appliceringen enkel och smidig.

Användning

Applicera Idun Minerals Lip Balm Care Repair Cream på läpparna vid behov, särskilt vid torrhet eller sprickor. Massera försiktigt in balsamet på läpparna tills det har absorberats helt. Använd regelbundet för bästa resultat.

Sammanfattning

Idun Minerals Lip Balm Care Repair Cream är en högkvalitativ läppbalsam som ger intensiv återfuktning och skydd till torra och spruckna läppar. Med sin näringsrika formula och behagliga konsistens är den perfekt för daglig användning. Ge dina läppar den omsorg de förtjänar med Idun Minerals Lip Balm Care Repair Cream.

Ytterligare information

Varumärke

IDUN Minerals

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”IDUN Minerals Lip Balm Care & Repair Cream 15 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram