IDUN Minerals Matte Lipstick Jungfrubär Burnt Sienna 4 g

  • Naturligt smink
  • Idun Minerals
  • Matte Lipstick

Idun Minerals Matte Lipstick är ett naturligt smink som ger en matt finish. Med färgerna Jungfrubar och Burnt Sienna kan du skapa olika looker för olika tillfällen. Produkten är lätt att applicera och ger långvarig färg. Med en vikt på 4 g är den också lätt att ha med sig i väskan. Idun Minerals är ett välkänt varumärke inom skönhetsprodukter och deras Matte Lipstick är ett populärt val för de som vill ha en naturlig och matt look.

149.00kr

  • ✅ Idun Minerals Matte Lipstick Jungfrubar Burnt Sienna 4 g

  • ✅ Matt läppstift med intensiv färg och lång hållbarhet

  • ✅ Berikad med vårdande ingredienser för mjuka och återfuktade läppar

  • ✅ Ger en sammetslen finish utan att torka ut läpparna

  • ✅ Tillverkad av naturliga mineraler och är vegansk

Beskrivning

Idun Minerals Matte Lipstick - Jungfrubar Burnt Sienna 4 g

Idun Minerals Matte Lipstick är en fantastisk produkt som ger dig en perfekt matt finish och långvarig färg. Med färgen Jungfrubar Burnt Sienna kan du skapa en snygg och naturlig look som passar både till vardags och till fest.

Varför välja Idun Minerals Matte Lipstick?

Idun Minerals Matte Lipstick är tillverkad av högkvalitativa ingredienser som är skonsamma mot huden. Produkten är även fri från parabener och andra skadliga ämnen, vilket gör den lämplig för alla hudtyper, även de mest känsliga.

Långvarig färg och matt finish

Med Idun Minerals Matte Lipstick kan du vara säker på att din läppfärg håller hela dagen. Den matta finishen ger en elegant och sofistikerad look som passar till alla tillfällen. Oavsett om du ska på jobbmöte eller på en festkväll, kommer denna läppstift att hålla sig på plats utan att smetas ut.

Jungfrubar Burnt Sienna - en naturlig och vacker färg

Färgen Jungfrubar Burnt Sienna är en vacker och naturlig nyans som passar de flesta hudtoner. Den ger dina läppar en varm och mjuk ton som framhäver din naturliga skönhet. Med detta läppstift kan du enkelt skapa en snygg och naturlig look som får dig att känna dig självsäker och vacker.

Enkel applicering och återfuktande formula

Idun Minerals Matte Lipstick har en krämig och återfuktande formula som gör appliceringen enkel och smidig. Läppstiftet glider lätt på läpparna och ger en jämn och fin färg. Dessutom är produkten berikad med återfuktande ingredienser som hjälper till att hålla dina läppar mjuka och återfuktade hela dagen.

Sammanfattning

Idun Minerals Matte Lipstick i färgen Jungfrubar Burnt Sienna är en fantastisk produkt som ger dig en perfekt matt finish och långvarig färg. Med sin naturliga och vackra nyans passar den de flesta hudtoner och kan användas både till vardags och till fest. Dess återfuktande formula gör appliceringen enkel och hjälper till att hålla dina läppar mjuka och återfuktade. Välj Idun Minerals Matte Lipstick för en snygg och hållbar läppfärg som får dig att känna dig självsäker och vacker.

Ytterligare information

Varumärke

IDUN Minerals

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”IDUN Minerals Matte Lipstick Jungfrubär Burnt Sienna 4 g”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram