IDUN Minerals Nagellack Cinnober 11 ml

  • Högkvalitativt
  • Naturligt
  • Långvarigt

Idun Minerals nagellack är ett högkvalitativt och naturligt nagellack som ger långvarig färg och glans. Med en bred färgpalett att välja mellan kan du hitta din perfekta nyans för varje tillfälle. Nagellacket är formulerat utan skadliga kemikalier och är skonsamt mot dina naglar. Det appliceras jämnt och torkar snabbt, vilket gör det enkelt att få en professionell finish hemma. Ge dina naglar en vacker och hållbar färg med Idun Minerals nagellack.

71.00kr

  • ✅ Idun Minerals Nagellack Cinnober 11 ml

  • ✅ Veganskt nagellack utan skadliga ämnen

  • ✅ Högkvalitativt nagellack med lång hållbarhet

  • ✅ Ger en intensiv färg och glansig finish

  • ✅ Enkel att applicera och torkar snabbt

Beskrivning

Idun Minerals Nagellack Cinnober - Hållbara och vackra naglar

Idun Minerals Nagellack Cinnober är en fantastisk produkt som ger dig hållbara och vackra naglar. Med detta nagellack kan du skapa en snygg och trendig look samtidigt som du vårdar dina naglar.

Hållbarhet och kvalitet

Idun Minerals Nagellack Cinnober är tillverkat med omsorg och fokus på hållbarhet. Det är fritt från skadliga ämnen som formaldehyd, toluen och dibutylftalat, vilket gör det skonsamt för dina naglar och händer. Nagellacket är även veganskt och cruelty-free, vilket innebär att det inte testas på djur.

Färg och finish

Idun Minerals Nagellack Cinnober kommer i en vacker röd nyans som passar perfekt för både vardag och fest. Den intensiva färgen ger dina naglar en elegant och sofistikerad look. Nagellacket har en högglansig finish som ger en professionell salongseffekt.

Lätt att applicera och lång hållbarhet

Idun Minerals Nagellack Cinnober har en lättapplicerad formula som gör det enkelt att få ett jämnt och snyggt resultat. Den breda borsten gör det enkelt att täcka hela nageln med bara ett penseldrag. Nagellacket torkar snabbt och ger en lång hållbarhet utan att flagna eller spricka.

Vårdande egenskaper

Idun Minerals Nagellack Cinnober är berikat med vårdande ingredienser som vårdar och stärker dina naglar. Det innehåller bland annat mineraler och vitaminer som bidrar till att förbättra naglarnas hälsa och styrka. Du kan njuta av vackra naglar samtidigt som du tar hand om dem.

Sammanfattning

Idun Minerals Nagellack Cinnober är det perfekta valet för dig som vill ha hållbara och vackra naglar. Med sin intensiva färg, högglansiga finish och vårdande egenskaper kommer detta nagellack att ge dig en professionell och elegant look. Ge dina naglar det de förtjänar med Idun Minerals Nagellack Cinnober.

Ytterligare information

Varumärke

IDUN Minerals

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”IDUN Minerals Nagellack Cinnober 11 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram