IDUN Minerals Nagellack Obsidian 11 ml

  • Högkvalitativt nagellack
  • Varumärke: Idun Minerals
  • Färg: Obsidian (svart)

Idun Minerals nagellack i färgen Obsidian är ett högkvalitativt nagellack från det populära varumärket Idun Minerals. Nagellacket har en intensiv svart färg som ger dina naglar en elegant och sofistikerad look. Med en volym på 11 ml får du gott om produkt som räcker länge. Idun Minerals nagellack är perfekt för dig som vill ha snygga och välvårdade naglar.

65.00kr

  • ✅ Idun Minerals Nagellack Obsidian är ett nagellack på 11 ml.

  • ✅ Nagellacket är tillverkat av Idun Minerals.

  • ✅ Färgen på nagellacket är Obsidian.

  • ✅ Nagellacket är lämpligt för hand- och fotvård.

  • ✅ Idun Minerals Nagellack är en populär produkt inom nagelvård.

Beskrivning

Idun Minerals Nagellack Obsidian - Professionellt nagellack för perfekta naglar

Idun Minerals Nagellack Obsidian är en högkvalitativ produkt som ger dig perfekt målade naglar med en vacker och hållbar färg. Detta nagellack är en del av Idun Minerals sortiment av nagelvård och är speciellt utformat för att ge dig en professionell och salongsliknande manikyr hemma.

Varför välja Idun Minerals Nagellack Obsidian?

Idun Minerals Nagellack Obsidian är tillverkat med omsorgsfullt utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Det är fritt från skadliga kemikalier som formaldehyd, toluen och dibutylftalat, vilket gör det till ett säkert val för dina naglar. Dessutom är det veganskt och cruelty-free, vilket innebär att det inte testas på djur. Detta nagellack har en unik formula som ger en jämn och felfri applicering. Den breda borsten gör det enkelt att måla naglarna utan att kladda eller få ojämna resultat. Dess snabbtorkande egenskaper gör att du kan få perfekt målade naglar på nolltid.

Färg och hållbarhet

Idun Minerals Nagellack Obsidian har en vacker svart färg som ger dina naglar en elegant och sofistikerad look. Den intensiva pigmenteringen gör att du endast behöver ett eller två lager för att få full täckning. Nagellacket har också en långvarig hållbarhet, vilket innebär att du kan njuta av vackra naglar under en längre tid utan att behöva måla om dem.

Användning

För att få bästa resultat, börja med att rengöra och forma dina naglar. Applicera sedan ett baslack för att skydda naglarna och förbättra hållbarheten på nagellacket. När baslacket har torkat, applicera Idun Minerals Nagellack Obsidian i ett eller två lager, beroende på önskad täckning. Avsluta med ett överlack för att ge extra glans och skydd.

Sammanfattning

Idun Minerals Nagellack Obsidian är det perfekta valet för dig som vill ha professionellt målade naglar hemma. Med sin höga kvalitet, säkra formula och långvariga hållbarhet kommer detta nagellack att ge dig vackra och perfekt målade naglar varje gång. Ge dina naglar en touch av elegans och skönhet med Idun Minerals Nagellack Obsidian.

Ytterligare information

Varumärke

IDUN Minerals

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”IDUN Minerals Nagellack Obsidian 11 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram