IDUN Minerals Nailpolish Kalcit 11 ml

  • Nagellack
  • Idun Minerals
  • Kalcit

Idun Minerals Nailpolish är ett populärt nagellack från Idun Minerals. Det finns i färgen Kalcit och kommer i en flaska på 11 ml. Nagellacket är av hög kvalitet och ger en långvarig och glansig finish på naglarna. Det är också berikat med mineraler som är skonsamma mot naglarna. Idun Minerals Nailpolish i färgen Kalcit är perfekt för att skapa snygga och trendiga nagelstilar.

71.00kr

  • ✅ Nagellacket är från märket Idun Minerals.

  • ✅ Färgen på nagellacket är Kalcit.

  • ✅ Nagellacket innehåller 11 ml produkt.

  • ✅ Idun Minerals nagellack är för hand- och fotvård.

  • ✅ Produkten finns att köpa på apohem.se.

Beskrivning

Idun Minerals Nailpolish Kalcit - Hållbara och vackra naglar

Idun Minerals Nailpolish Kalcit är ett högkvalitativt nagellack som ger dig hållbara och vackra naglar. Med sin unika formula och vackra färg är detta nagellack perfekt för att ge dina naglar en snygg och professionell look.

Hållbarhet och kvalitet

Idun Minerals Nailpolish Kalcit är tillverkat med omsorg och fokus på hållbarhet. Det är fritt från skadliga ämnen som formaldehyd, toluen och dibutylftalat, vilket gör det skonsamt för både dig och miljön. Nagellacket är även veganskt och cruelty-free, vilket innebär att det inte testas på djur.

Enkel applicering och lång hållbarhet

Idun Minerals Nailpolish Kalcit har en lättapplicerad formula som gör det enkelt att få ett jämnt och snyggt resultat. Penseln är utformad för att ge optimal kontroll och precision vid appliceringen. Nagellacket torkar snabbt och ger en lång hållbarhet, vilket gör att du kan njuta av vackra naglar under lång tid.

Ett brett utbud av färger

Idun Minerals Nailpolish Kalcit finns i en rad olika färger, inklusive den vackra nyansen Kalcit. Oavsett om du föredrar neutrala toner eller mer livfulla färger, finns det en färg som passar just dig och din stil. Du kan enkelt matcha nagellacket med din outfit eller humör för dagen.

Varför välja Idun Minerals Nailpolish Kalcit?

- Högkvalitativt nagellack för hållbara och vackra naglar. - Fri från skadliga ämnen och cruelty-free. - Enkel applicering och lång hållbarhet. - Ett brett utbud av färger att välja mellan. Ge dina naglar det bästa med Idun Minerals Nailpolish Kalcit. Med sin hållbarhet, kvalitet och vackra färger kommer detta nagellack att bli en favorit i din nagellackssamling. Beställ ditt exemplar idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

IDUN Minerals

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”IDUN Minerals Nailpolish Kalcit 11 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram