Rea!

Kingfisher AloeVera TeaTree Fennel Tandkräm Utan Fluor 100 ml

  • Naturlig
  • Fluorfri
  • Aloe vera

Kingfisher Aloevera Teatree Fennel tandkräm är en naturlig och fluorfri tandkräm som innehåller aloe vera. Med sina naturliga ingredienser är denna tandkräm skonsam mot tänderna och tandköttet. Aloe vera har länge använts för sina vårdande egenskaper och kan hjälpa till att lugna och skydda tandköttet. Tandkrämen har även en fräsch smak av teatree och fänkål. Med Kingfisher Aloevera Teatree Fennel tandkräm kan du ta hand om din munhälsa på ett naturligt sätt.

75.00kr

  • ✅ Naturlig tandkräm utan fluor

  • ✅ Innehåller aloe vera, tea tree och fänkål

  • ✅ 100 ml förpackning

  • ✅ Frisk smak och fräsch andedräkt

  • ✅ Skonsam mot tandköttet och emaljen

Beskrivning

Kingfisher Aloe Vera Teatree Fennel Tandkräm utan fluor - Naturlig munvård för en friskare mun

Kingfisher Aloe Vera Teatree Fennel Tandkräm utan fluor är en naturlig tandkräm som erbjuder en skonsam och effektiv rengöring för din mun. Med en unik kombination av aloe vera, teatree och fänkål ger denna tandkräm en frisk andedräkt samtidigt som den tar hand om dina tänder och tandkött.

Fördelarna med Kingfisher Aloe Vera Teatree Fennel Tandkräm utan fluor

Denna tandkräm är speciellt framtagen för att erbjuda en skonsam och naturlig rengöring för dina tänder och tandkött. Här är några av fördelarna med att använda Kingfisher Aloe Vera Teatree Fennel Tandkräm utan fluor: 1. Naturliga ingredienser: Tandkrämen innehåller inga syntetiska tillsatser eller fluor. Istället använder den sig av naturliga ingredienser som aloe vera, teatree och fänkål för att ge en skonsam och effektiv rengöring. 2. Frisk andedräkt: Teatree och fänkål är kända för sina naturliga antibakteriella egenskaper som hjälper till att bekämpa dålig andedräkt och hålla munnen fräsch. 3. Skonsam rengöring: Tandkrämen tar bort plack och matrester på ett skonsamt sätt utan att skada emaljen eller irritera tandköttet. Den är även skonsam mot känsliga tänder och tandkött. 4. Ekologiskt certifierad: Kingfisher Aloe Vera Teatree Fennel Tandkräm utan fluor är ekologiskt certifierad, vilket innebär att den är tillverkad med hänsyn till miljön och utan användning av skadliga kemikalier.

Hur använder man Kingfisher Aloe Vera Teatree Fennel Tandkräm utan fluor?

Användning av denna tandkräm är enkel. Applicera en liten mängd tandkräm på din tandborste och borsta tänderna noggrant i minst två minuter. Skölj sedan munnen noggrant med vatten. För bästa resultat, använd tandkrämen två gånger om dagen, morgon och kväll.

Sammanfattning

Kingfisher Aloe Vera Teatree Fennel Tandkräm utan fluor är det perfekta valet för dig som vill ha en naturlig tandkräm som tar hand om din mun på ett skonsamt sätt. Med sina naturliga ingredienser och förmåga att ge en frisk andedräkt, är denna tandkräm ett utmärkt val för en friskare mun. Prova Kingfisher Aloe Vera Teatree Fennel Tandkräm utan fluor idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Kingfisher

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kingfisher AloeVera TeaTree Fennel Tandkräm Utan Fluor 100 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram