Kyolic Original + Q10 30 kap

  • Kyolic Original
  • Q10
  • 30 kap

Kyolic Original Q10 är ett kosttillskott som innehåller en kombination av Kyolic vitlöksextrakt och Q10. Denna produkt kommer i förpackningen med 30 kapslar. Kyolic Original Q10 är utformad för att stödja immunförsvaret och bidra till att bekämpa förkylning. Med sin unika sammansättning av Kyolic vitlöksextrakt och Q10 kan detta kosttillskott vara ett bra komplement för att upprätthålla en stark och frisk kropp.

240.00kr

  • ✅ Kyolic Original Q10 är ett kosttillskott för immunförsvaret.

  • ✅ Innehåller Q10 som stödjer hjärt- och kärlhälsan.

  • ✅ Bidrar till att minska trötthet och utmattning.

  • ✅ Innehåller vitlöksextrakt som kan stärka immunförsvaret.

  • ✅ Finns i kapselform för enkel konsumtion.

Beskrivning

Kyolic Original Q10 - Förbättra ditt immunförsvar med naturliga kosttillskott

Kyolic Original Q10 är ett kraftfullt kosttillskott som kan hjälpa till att stärka ditt immunförsvar och förbättra din hälsa. Med en unik kombination av Kyolic vitlöksextrakt och Q10-enzymet får du en naturlig boost för att bekämpa förkylningar och andra sjukdomar.

Fördelarna med Kyolic Original Q10

Kyolic Original Q10 innehåller en hög koncentration av allicin, den aktiva ingrediensen i vitlök, som har visat sig ha antibakteriella, antivirala och antiinflammatoriska egenskaper. Genom att regelbundet ta Kyolic Original Q10 kan du stärka ditt immunförsvar och minska risken för att drabbas av förkylningar och andra infektioner. Q10-enzymet är en kraftfull antioxidant som hjälper till att skydda kroppens celler mot skador från fria radikaler. Det kan också bidra till att förbättra energiproduktionen i cellerna och främja en bättre hjärt- och kärlhälsa.

Hur fungerar Kyolic Original Q10?

Kyolic Original Q10 är framställt genom en unik fermenteringsprocess som gör att vitlöken blir mildare och mer lättupptaglig för kroppen. Detta gör att du kan få alla fördelar av vitlök utan den obehagliga lukten och smaken. Genom att ta Kyolic Original Q10 regelbundet kan du stärka ditt immunförsvar och förbättra din allmänna hälsa. Det kan vara särskilt fördelaktigt att ta kosttillskottet under perioder när du är extra utsatt för förkylningar och andra infektioner, som under vintermånaderna eller när du känner dig extra stressad.

Så använder du Kyolic Original Q10

Kyolic Original Q10 kommer i form av kapslar som är lätta att svälja. Rekommenderad dosering är att ta en kapsel per dag tillsammans med mat. Det är viktigt att följa doseringsanvisningarna och inte överskrida den rekommenderade dosen. För att få bästa möjliga resultat är det också viktigt att kombinera användningen av Kyolic Original Q10 med en hälsosam livsstil. Det innebär att äta en balanserad kost, motionera regelbundet och få tillräckligt med sömn.

Varför välja Kyolic Original Q10?

Kyolic Original Q10 är ett pålitligt och välrenommerat kosttillskott som har visat sig vara effektivt för att stärka immunförsvaret och förbättra hälsan. Produkten är tillverkad av högkvalitativa ingredienser och är fri från konstgjorda tillsatser. Genom att välja Kyolic Original Q10 kan du ge ditt immunförsvar en naturlig boost och minska risken för att drabbas av förkylningar och andra infektioner. Ta hand om din hälsa på ett naturligt sätt med Kyolic Original Q10!

Ytterligare information

Varumärke

Kyolic

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kyolic Original + Q10 30 kap”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram