Rea!

La Provencale Bio Hydrating Shower Gel 500 ml

  • Naturlig
  • Fuktgivande
  • Storlek: 500 ml

La Provençale Bio Hydrating Shower Gel är en naturlig och fuktgivande duschkräm. Den är framställd med omsorgsfullt utvalda ingredienser för att ge din hud en skonsam och återfuktande rengöring. Denna duschkräm är perfekt för daglig användning och kommer i en praktisk storlek på 500 ml. Ge din hud den omsorg den förtjänar med La Provençale Bio Hydrating Shower Gel.

79.00kr

  • ✅ Ekologisk duschgel med återfuktande egenskaper

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser för skonsam rengöring

  • ✅ Storlek: 500 ml för långvarig användning

  • ✅ Ger en fräsch och behaglig doft på huden

  • ✅ Tillverkad av La Provençale, ett välkänt hudvårdsmärke

Beskrivning

La Provençale Bio Hydrating Shower Gel - En naturlig och återfuktande duschgel

La Provençale Bio Hydrating Shower Gel är en fantastiskt återfuktande duschgel som är tillverkad av naturliga ingredienser. Denna produkt är perfekt för dig som vill ge din hud en extra boost av fukt och samtidigt njuta av en härlig duschupplevelse.

Naturliga ingredienser för en skonsam rengöring

Denna duschgel är tillverkad av naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden. Den innehåller bland annat ekologisk olivolja och lavendelvatten, vilket ger en mild och behaglig doft. Oljan och lavendelvattnet hjälper också till att återfukta och vårda huden på djupet.

Fuktgivande egenskaper för en mjuk och len hud

La Provençale Bio Hydrating Shower Gel är speciellt framtagen för att ge huden optimal fukt. Den hjälper till att återställa hudens naturliga fuktbalans och lämnar huden mjuk och len efter varje användning. Du kommer att märka skillnaden redan efter första användningen.

En lyxig och avkopplande duschupplevelse

Med La Provençale Bio Hydrating Shower Gel kan du förvandla din dagliga dusch till en lyxig och avkopplande upplevelse. Den skummar lätt och sprider en behaglig doft i badrummet. Du kommer att känna dig ren, fräsch och väldoftande efter varje användning.

Varför välja La Provençale Bio Hydrating Shower Gel?

- Naturliga ingredienser för en skonsam rengöring - Återfuktar och vårdar huden på djupet - Ger en mjuk och len hud - Ger en lyxig och avkopplande duschupplevelse

Slutsats

La Provençale Bio Hydrating Shower Gel är den perfekta duschgelen för dig som vill ge din hud en extra boost av fukt och samtidigt njuta av en lyxig och avkopplande duschupplevelse. Med naturliga ingredienser och fuktgivande egenskaper kommer din hud att bli mjuk, len och väldoftande. Ge dig själv och din hud det bästa med La Provençale Bio Hydrating Shower Gel.

Ytterligare information

Varumärke

LA PROVENCALE BIO

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”La Provencale Bio Hydrating Shower Gel 500 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram