Rea!

LELO SILA Aqua 1 st

  • LELO Sila Aqua
  • Sexleksak
  • Vibrator

LELO Sila Aqua är en populär sexleksak som är designad för att ge njutning och stimulans. Den är tillverkad av högkvalitativa material och har en ergonomisk design som passar perfekt för kroppens konturer. Med sin kraftfulla motor och olika vibrationslägen kan den ge skräddarsydd stimulans för att uppnå maximal njutning. LELO Sila Aqua är vattentät och kan användas både i duschen och i badet för att addera extra spänning och avkoppling. Denna vibrator är ett perfekt val för de som vill utforska sin sexualitet och uppleva nya höjdpunkter.

1,352.00kr

  • ✅ Lelo Sila Aqua är en vattentät vibrator.

  • ✅ Den har åtta olika vibrationslägen att välja mellan.

  • ✅ Tillverkad av kroppssäkert silikon för optimal komfort.

  • ✅ Utrustad med en kraftfull motor för intensiv stimulering.

  • ✅ Uppladdningsbar och erbjuder upp till två timmars användning.

Beskrivning

LELO Sila Aqua - En kraftfull och lyxig vibrator för ökad njutning

LELO Sila Aqua är en exklusiv och innovativ vibrator som är designad för att ge dig enastående njutning och intensiva orgasmer. Med sin eleganta och ergonomiska design är denna vibrator perfekt för både nybörjare och erfarna användare. Den är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder en mängd olika funktioner för att tillfredsställa dina behov och önskemål.

Kraftfulla vibrationer för maximal stimulans

LELO Sila Aqua är utrustad med en kraftfull motor som ger djupa och intensiva vibrationer. Du kan enkelt justera vibrationsstyrkan och välja mellan olika vibrationslägen för att hitta den perfekta stimulansen för dig. Oavsett om du föredrar milda vibrationer eller kraftfulla pulseringar, kan du anpassa LELO Sila Aqua efter dina preferenser.

Designad för att passa din kropp

Denna vibrator är ergonomiskt utformad för att passa perfekt i din hand och följa dina kroppsformer. Den har en mjuk och silkeslen yta som känns behaglig mot huden. Dess avsmalnande spets gör det enkelt att rikta vibrationerna mot de mest känsliga områdena och ge dig precis den stimulans du önskar.

Vattentät och laddningsbar

LELO Sila Aqua är vattentät, vilket innebär att du kan njuta av den i duschen eller i badet. Detta gör den också enkel att rengöra. Dessutom är den laddningsbar, vilket eliminerar behovet av batterier. Du kan enkelt ladda den med den medföljande USB-laddaren och vara redo för njutning när som helst.

Varför välja LELO Sila Aqua?

- Kraftfulla vibrationer för maximal stimulans - Ergonomisk design för perfekt passform - Mjuk och silkeslen yta för extra komfort - Vattentät för användning i duschen eller badet - Laddningsbar för bekväm och hållbar användning LELO Sila Aqua är den perfekta vibrators för dig som söker en lyxig och kraftfull upplevelse. Med sin eleganta design och mångsidiga funktioner kommer den säkerligen att ge dig otaliga stunder av njutning och tillfredsställelse. Beställ din LELO Sila Aqua idag och upptäck en ny nivå av erotisk njutning.

Ytterligare information

Varumärke

LELO

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”LELO SILA Aqua 1 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram