Leonites Prestige Rebalancing Milk Cleanser 200 ml

  • Leonites Prestige
  • Rebalancing Milk Cleanser
  • 200 ml

Leonites Prestige Rebalancing Milk Cleanser är en effektiv sminkborttagning som kommer i en praktisk förpackning på 200 ml. Denna milda rengöringsmjölk är speciellt framtagen för att skonsamt avlägsna smink och orenheter från huden. Den balanserar även hudens naturliga pH-värde och lämnar huden ren, fräsch och återfuktad. Leonites Prestige Rebalancing Milk Cleanser är en perfekt produkt för dig som vill ha en skonsam och effektiv sminkborttagning.

395.00kr

  • ✅ Effektiv rengöring för sminkborttagning och hudvård.

  • ✅ Innehåller 200 ml av Leonites Prestige Rebalancing Milk Cleanser.

  • ✅ Passar alla hudtyper och hjälper till att balansera huden.

  • ✅ Mjölkliknande konsistens som lämnar huden ren och återfuktad.

  • ✅ Berikad med naturliga ingredienser för skonsam och effektiv rengöring.

Beskrivning

Leonites Prestige Rebalancing Milk Cleanser - En effektiv sminkborttagning

Leonites Prestige Rebalancing Milk Cleanser är en högkvalitativ sminkborttagning som effektivt tar bort smink och orenheter från huden. Denna produkt är speciellt utformad för att rengöra och balansera huden, samtidigt som den ger näring och återfuktar.

Effektiv sminkborttagning för alla hudtyper

Denna sminkborttagning är lämplig för alla hudtyper och kan användas dagligen för att avlägsna smink och rengöra huden. Den är skonsam nog att användas runt ögonområdet och tar effektivt bort även vattenfast smink.

Närande och återfuktande formula

Leonites Prestige Rebalancing Milk Cleanser innehåller en unik formula som är berikad med närande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden. Den lämnar huden fräsch, ren och återfuktad efter varje användning.

Användning

För att använda Leonites Prestige Rebalancing Milk Cleanser, applicera en liten mängd på en bomullsrondell eller direkt på huden. Massera försiktigt in produkten i ansiktet och halsen i cirkulära rörelser. Skölj sedan av med ljummet vatten eller torka av med en fuktig handduk.

Fördelar med Leonites Prestige Rebalancing Milk Cleanser

- Effektiv sminkborttagning för alla hudtyper - Skonsam nog att användas runt ögonområdet - Tar bort även vattenfast smink - Närande och återfuktande formula - Lämnar huden fräsch, ren och återfuktad

Varför välja Leonites Prestige Rebalancing Milk Cleanser?

Leonites Prestige Rebalancing Milk Cleanser är en pålitlig och effektiv sminkborttagning som tar bort smink och orenheter på ett skonsamt sätt. Dess närande och återfuktande formula gör den perfekt för daglig användning och hjälper till att hålla huden fräsch och ren. Välj Leonites Prestige Rebalancing Milk Cleanser för en komplett sminkborttagningsrutin och upplev fördelarna med en ren och balanserad hud.

Ytterligare information

Varumärke

Leonites

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Leonites Prestige Rebalancing Milk Cleanser 200 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram