Rea!

Libero Comfort 3 Blöjor (5-9 kg) 58 st

  • Libero Comfort
  • Barnblöjor
  • 5-9 kg

Libero Comfort är barnblöjor som är speciellt utformade för barn som väger mellan 5-9 kg. Dessa blöjor är tillverkade med omsorg och har en bekväm passform för att ge ditt barn optimal komfort. Med 58 blöjor i varje förpackning kan du vara säker på att du har tillräckligt med blöjor för en längre tid. Libero Comfort blöjor är tillverkade med hög kvalitet och är dermatologiskt testade för att vara skonsamma mot ditt barns känsliga hud. Ge ditt barn den bästa vården och komforten med Libero Comfort barnblöjor.

184.00kr

  • ✅ Libero Comfort 3 blöjor passar barn som väger 5-9 kg.

  • ✅ Varje förpackning innehåller 58 blöjor.

  • ✅ Blöjorna är bekväma och skonsamma mot barnets hud.

  • ✅ Libero Comfort 3 blöjor har en bra passform.

  • ✅ Blöjorna är tillverkade av högkvalitativa material.

Beskrivning

Libero Comfort 3 blöjor - bekväma och pålitliga för ditt barn

Libero Comfort 3 blöjor är en utmärkt produkt för föräldrar som söker bekväma och pålitliga blöjor för sina barn i åldern 5-9 kg. Dessa blöjor är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att ge maximal komfort och skydd för ditt barn.

Bekväm passform och optimalt skydd

Libero Comfort 3 blöjor har en bekväm passform som gör att ditt barn kan röra sig fritt och leka utan att blöjan begränsar deras rörelsefrihet. Blöjorna är också utrustade med en elastisk midja och dubbla kardborrefästen för att säkerställa en perfekt passform och förhindra läckage.

Hög absorptionsförmåga

En av de viktigaste egenskaperna hos Libero Comfort 3 blöjor är deras höga absorptionsförmåga. Blöjorna har en unik kärna som snabbt absorberar och låser in fukt, vilket håller ditt barn torrt och bekvämt under längre perioder. Detta minskar risken för blöjutslag och irritation på barnets känsliga hud.

Hudvänliga material

Libero Comfort 3 blöjor är tillverkade av hudvänliga material som är skonsamma mot barnets känsliga hud. Blöjorna är dermatologiskt testade och fria från parfym och lotion, vilket minskar risken för allergiska reaktioner och hudirritation.

Miljövänliga och hållbara

Som förälder är det viktigt att välja produkter som är miljövänliga och hållbara. Libero Comfort 3 blöjor är tillverkade med omsorg om miljön och är FSC-certifierade, vilket innebär att de är tillverkade av träfiber från hållbart skogsbruk. Dessutom är blöjorna fria från blekmedel och ftalater.

Slutsats

Libero Comfort 3 blöjor är det perfekta valet för föräldrar som söker bekväma, pålitliga och miljövänliga blöjor för sina barn. Med sin bekväma passform, höga absorptionsförmåga och hudvänliga material kommer dessa blöjor att hålla ditt barn torrt och bekvämt hela dagen. Välj Libero Comfort 3 blöjor för att ge ditt barn den bästa blöjupplevelsen.

Ytterligare information

Varumärke

Libero

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Libero Comfort 3 Blöjor (5-9 kg) 58 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram