Rea!

Libero Comfort 6 Blöjor (13-20 kg) 42 st

  • Libero Comfort
  • Barnblöjor
  • Storlek 6 (13-20 kg)

Libero Comfort är barnblöjor av hög kvalitet. Dessa blöjor är speciellt utformade för barn i storlek 6, vilket passar barn som väger mellan 13 och 20 kg. Med 42 blöjor i varje förpackning kan du vara säker på att du har tillräckligt med blöjor för en längre tid. Libero Comfort-blöjor är tillverkade med omsorg och har en mjuk och bekväm passform som håller ditt barn torrt och skyddat. Med Libero Comfort kan du vara trygg i att ge ditt barn den bästa blöjupplevelsen.

170.00kr

  • ✅ Libero Comfort 6 blöjor är lämpliga för barn som väger 13-20 kg.

  • ✅ Denna förpackning innehåller 42 blöjor.

  • ✅ Libero Comfort 6 blöjor är bekväma och skyddar mot läckage.

  • ✅ Blöjorna har en mjuk och flexibel passform för optimal komfort.

  • ✅ Libero Comfort 6 blöjor är dermatologiskt testade och skonsamma mot barnets hud.

Beskrivning

Libero Comfort 6 blöjor - bekväma och pålitliga blöjor för barn över 13 kg

Libero Comfort 6 blöjor är speciellt utformade för barn som väger mellan 13 och 20 kg. Dessa blöjor är tillverkade med omsorg och kvalitet för att ge ditt barn den bästa komforten och skyddet.

Bekväm passform och hög absorptionsförmåga

Libero Comfort 6 blöjor har en bekväm passform som gör att ditt barn kan röra sig fritt och leka utan att känna sig obekvämt. Blöjorna är tillverkade med mjuka material som är skonsamma mot barnets känsliga hud. Dessutom har Libero Comfort 6 blöjor en hög absorptionsförmåga, vilket innebär att de kan hålla ditt barn torrt och bekvämt under en längre tid. Du behöver inte oroa dig för läckage eller obehag när ditt barn bär dessa blöjor.

Säkerhet och pålitlighet

Libero är ett välkänt varumärke som är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Dessa blöjor är dermatologiskt testade och är fria från skadliga ämnen, vilket gör dem säkra att använda på ditt barns känsliga hud. Libero Comfort 6 blöjor har också en praktisk indikator som visar när det är dags att byta blöja. Detta hjälper dig att hålla koll på ditt barns behov och säkerställa att de alltid är torra och bekväma.

Varför välja Libero Comfort 6 blöjor?

- Passar barn som väger mellan 13 och 20 kg - Bekväm passform för fri rörlighet - Hög absorptionsförmåga för att hålla ditt barn torrt och bekvämt - Tillverkade med mjuka material som är skonsamma mot barnets hud - Dermatologiskt testade och fria från skadliga ämnen - Praktisk indikator för att visa när det är dags att byta blöja Libero Comfort 6 blöjor är det perfekta valet för föräldrar som vill ge sina barn den bästa komforten och skyddet. Beställ dina Libero Comfort 6 blöjor idag och se skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Libero

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Libero Comfort 6 Blöjor (13-20 kg) 42 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram