Rea!

Libero Comfort 7 Blöjor (16-26 kg) 38 st

  • Libero Comfort
  • Storlek 7
  • 16-26 kg

Libero Comfort är en populär blöja i storlek 7 som passar barn som väger mellan 16-26 kg. Dessa blöjor är tillverkade med omsorg och är utformade för att ge maximal komfort och skydd för ditt barn. Med en mjuk och följsam passform minskar risken för läckage och ger ditt barn frihet att röra sig. Libero Comfort blöjor är också dermatologiskt testade och är skonsamma mot känslig hud. Med 38 blöjor i varje förpackning får du en pålitlig och prisvärd lösning för ditt barns behov.

170.00kr

  • ✅ Libero Comfort 7 blöjor är utformade för barn som väger 16-26 kg.

  • ✅ Dessa blöjor är tillverkade av mjukt och andningsbart material.

  • ✅ Blöjorna har en flexibel passform för bekvämlighet och rörelsefrihet.

  • ✅ Libero Comfort 7 blöjor har en hög absorptionsförmåga för att hålla barnet torrt.

  • ✅ Förpackningen innehåller 38 blöjor för långvarig användning.

Beskrivning

Libero Comfort 7 blöjor - bekväma och pålitliga blöjor för barn i åldern 16-26 kg

Libero Comfort 7 blöjor är en utmärkt produkt för föräldrar som söker bekväma och pålitliga blöjor för sina barn i åldern 16-26 kg. Dessa blöjor är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att ge maximal komfort och skydd för ditt barn.

Maximal komfort för ditt barn

Libero Comfort 7 blöjor är utformade med barnets komfort i åtanke. De har en mjuk och följsam passform som gör att ditt barn kan röra sig fritt och bekvämt. Blöjorna har även en elastisk midja och benöppningar för att säkerställa att de sitter på plats och inte läcker.

Pålitligt skydd mot läckage

Med Libero Comfort 7 blöjor kan du vara säker på att ditt barn är skyddat mot läckage. Blöjorna har en hög absorptionsförmåga och är utformade för att hålla barnets hud torr och fräsch under långa perioder. De har även en speciell fuktindikator som ändrar färg när blöjan behöver bytas, vilket gör det enkelt för dig att veta när det är dags för en blöjbyte.

Hög kvalitet och pålitlighet

Libero är ett välkänt varumärke som är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Deras blöjor är tillverkade av noggrant utvalda material som är skonsamma mot barnets känsliga hud. Blöjorna är även dermatologiskt testade och fria från parfym och lotion, vilket minskar risken för hudirritation och allergiska reaktioner.

Varför välja Libero Comfort 7 blöjor?

- Bekväma och följsamma för barnet - Hög absorptionsförmåga för att hålla barnets hud torr - Fuktindikator som underlättar blöjbyten - Tillverkade av högkvalitativa och skonsamma material - Dermatologiskt testade och fria från parfym och lotion Sammanfattningsvis är Libero Comfort 7 blöjor det perfekta valet för föräldrar som söker bekväma och pålitliga blöjor för sina barn i åldern 16-26 kg. Dessa blöjor erbjuder maximal komfort och skydd samtidigt som de är tillverkade av högkvalitativa och skonsamma material. Välj Libero Comfort 7 blöjor för att ge ditt barn den bästa blöjupplevelsen.

Ytterligare information

Varumärke

Libero

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Libero Comfort 7 Blöjor (16-26 kg) 38 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram