Rea!

Libero Touch Blöjor stl 5 10-14 kg 42 st

  • Libero Touch
  • Babyblöjor
  • Storlek 5 (10-14 kg)

Libero Touch är en populär babyblöja i storlek 5 som passar barn som väger mellan 10-14 kg. Dessa blöjor är tillverkade med omsorg och är kända för sin höga kvalitet och bekvämlighet. Med Libero Touch kan du vara säker på att ditt barn kommer att hållas torrt och bekvämt under hela dagen och natten. Dessa blöjor är också dermatologiskt testade och skonsamma mot känslig hud. Ge ditt barn den bästa vården med Libero Touch blöjor i storlek 5.

Det ursprungliga priset var: 177.00kr.Det nuvarande priset är: 159.00kr.

  • ✅ Libero Touch blöjor

    är utformade för barn som väger 10-14 kg.
  • ✅ Blöjorna är tillverkade med extra mjuka material.

  • ✅ De har en flexibel passform som ger rörelsefrihet för barnet.

  • ✅ Blöjorna har en absorberande kärna som håller barnet torrt.

  • ✅ Libero Touch blöjor är dermatologiskt testade och skonsamma mot huden.

Beskrivning

Libero Touch Blöjor - För bekväma och torra stunder för ditt barn

Libero Touch Blöjor är en populär produkt som erbjuder bekvämlighet och torrhet för ditt barn. Dessa blöjor är speciellt utformade för att ge maximal komfort och skydd under hela dagen. Med Libero Touch Blöjor kan du vara säker på att ditt barn kommer att vara torrt och bekvämt, oavsett vad dagen har att erbjuda.

Libero Touch Blöjor - För barn i åldern 5-10 kg

Dessa Libero Touch Blöjor är speciellt utformade för barn i åldern 5-10 kg. De är perfekta för småbarn som är i behov av extra skydd och komfort. Med en perfekt passform och justerbara kardborrefästen kan du enkelt anpassa blöjorna efter ditt barns storlek och behov.

Libero Touch Blöjor - Förhindrar läckage och håller huden torr

En av de viktigaste egenskaperna hos Libero Touch Blöjor är deras förmåga att förhindra läckage och hålla huden torr. Blöjorna är tillverkade med en unik absorberande kärna som snabbt fångar upp fukt och håller den borta från barnets hud. Detta minskar risken för hudirritation och håller ditt barn bekvämt och torrt under hela dagen.

Libero Touch Blöjor - Mjuka och skonsamma mot barnets hud

Libero Touch Blöjor är tillverkade av mjuka och skonsamma material som är skonsamma mot barnets känsliga hud. Blöjorna är dermatologiskt testade och fria från parfym och lotion, vilket minskar risken för allergiska reaktioner och hudirritation. Med Libero Touch Blöjor kan du vara säker på att ditt barns hud kommer att vara skyddad och frisk.

Libero Touch Blöjor - En pålitlig och prisvärd produkt

Libero Touch Blöjor är en pålitlig och prisvärd produkt som erbjuder hög kvalitet till ett överkomligt pris. Med 42 blöjor i varje förpackning får du gott om blöjor för en längre tid. Du kan vara säker på att Libero Touch Blöjor kommer att ge ditt barn den komfort och torrhet som behövs för en lycklig och bekymmersfri dag. Sammanfattningsvis är Libero Touch Blöjor en utmärkt produkt för att hålla ditt barn torrt och bekvämt. Med deras absorberande kärna, mjuka material och pålitliga skydd kan du vara säker på att ditt barn kommer att vara nöjt och glad. Beställ dina Libero Touch Blöjor idag och ge ditt barn den bästa möjliga blöjupplevelsen.

Ytterligare information

Varumärke

Libero

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Libero Touch Blöjor stl 5 10-14 kg 42 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram