Living Nutrition Your Flora Symbiotic Regenesis 60 kapslar

  • Probiotiskt kosttillskott
  • Främjar en balanserad tarmflora
  • Innehåller 60 kapslar

Living Nutrition Your Flora Symbiotic Regenesis är ett probiotiskt kosttillskott som främjar en balanserad tarmflora. Det innehåller 60 kapslar och är speciellt utformat för personer med känslig mage. Produkten hjälper till att återställa och stärka tarmfloran, vilket kan bidra till en bättre matsmältning och ökad välbefinnande. Med Living Nutrition Your Flora Symbiotic Regenesis kan du stödja din maghälsa på ett naturligt sätt.

329.00kr

  • ✅ Ekologiska kosttillskott för en känslig mage

  • ✅ Innehåller 60 kapslar per förpackning

  • ✅ Främjar en hälsosam tarmflora och matsmältning

  • ✅ Tillverkad av Living Nutrition för optimal symbios

  • ✅ Naturliga ingredienser för att stödja maghälsa

Beskrivning

Living Nutrition Your Flora Symbiotic Regenesis - För en balanserad och frisk mage

Living Nutrition Your Flora Symbiotic Regenesis är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att främja en hälsosam och balanserad mage. Med en unik kombination av probiotika och prebiotika hjälper detta tillskott till att återställa och stärka tarmfloran, vilket kan vara avgörande för att upprätthålla en god matsmältning och en stark immunförsvar.

Probiotika för en sund tarmflora

Probiotika är goda bakterier som finns naturligt i vår tarmflora. Dessa bakterier spelar en viktig roll för att hålla magen i balans och främja en sund matsmältning. Living Nutrition Your Flora Symbiotic Regenesis innehåller en mix av olika probiotikastammar, inklusive Lactobacillus och Bifidobacterium, som är kända för sina gynnsamma effekter på tarmhälsan.

Prebiotika för att stödja probiotika

För att hjälpa probiotika att trivas och växa i tarmen innehåller Living Nutrition Your Flora Symbiotic Regenesis även prebiotika. Prebiotika är icke-fordigbara fibrer som fungerar som näring för probiotika. Genom att tillhandahålla dessa fibrer stödjer detta kosttillskott tillväxten av goda bakterier i tarmen och hjälper till att skapa en hälsosam och balanserad tarmflora.

Fördelar med Living Nutrition Your Flora Symbiotic Regenesis

- Främjar en sund och balanserad mage - Stärker immunförsvaret - Förbättrar matsmältningen - Återställer och stödjer tarmfloran - Innehåller en mix av probiotika och prebiotika

Användning och dosering

Living Nutrition Your Flora Symbiotic Regenesis kommer i form av kapslar och är lätt att ta. För bästa resultat rekommenderas det att ta 1-2 kapslar dagligen, helst på fastande mage eller en timme före måltid. Kapslarna kan sväljas hela eller öppnas och blandas med mat eller dryck.

Sammanfattning

Living Nutrition Your Flora Symbiotic Regenesis är ett kosttillskott som främjar en sund och balanserad mage genom att återställa och stärka tarmfloran. Med en kombination av probiotika och prebiotika hjälper detta tillskott till att förbättra matsmältningen, stärka immunförsvaret och främja en god tarmhälsa. Ta 1-2 kapslar dagligen för att uppnå bästa resultat. Investera i din mage och upplev fördelarna med Living Nutrition Your Flora Symbiotic Regenesis redan idag!

Ytterligare information

Varumärke

Living Nutrition

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Living Nutrition Your Flora Symbiotic Regenesis 60 kapslar”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram