Rea!

Löwengrip Soft Sense Hydrating Trio Set

  • Fuktgivande
  • Torra händer
  • Lowengrip Soft Sense

Lowengrip Soft Sense Hydrating Trio Set är en fuktgivande hudvårdsserie speciellt utformad för att behandla torra händer. Produkterna i detta set är utvecklade med omsorgsfullt utvalda ingredienser för att återfukta och vårda huden på djupet. Med hjälp av denna serie kan du ge dina händer den intensiva återfuktning de behöver för att bli mjuka och smidiga igen. Oavsett om du lider av torrhet på grund av kyla, väderförhållanden eller frekvent handtvätt, kan Lowengrip Soft Sense Hydrating Trio Set vara den perfekta lösningen för att återställa fuktbalansen i dina händer.

239.00kr

  • ✅ Löwengrip Soft Sense Hydrating Trio Set

    innehåller tre fuktgivande produkter.
  • ✅ Produkterna är speciellt utformade för torra händer.

  • ✅ Setet ger intensiv återfuktning och mjukar upp huden.

  • ✅ Produkterna absorberas snabbt och kladdar inte.

  • ✅ Löwengrip Soft Sense Hydrating Trio Set är dermatologiskt testat.

Beskrivning

Lowengrip Soft Sense Hydrating Trio Set - För mjuka och återfuktade händer

Lowengrip Soft Sense Hydrating Trio Set är en fantastisk produkt för dig som vill ge dina händer den bästa möjliga vård och återfuktning. Detta set innehåller tre produkter som tillsammans ger en komplett handvårdsrutin för att bekämpa torrhet och ge näring till huden.

Återfuktande handtvål

Först i detta set hittar vi en återfuktande handtvål som är speciellt utformad för att rengöra händerna utan att torka ut dem. Den innehåller nyckelingredienser som hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbalans och lämnar händerna rena och mjuka. Genom att använda denna handtvål regelbundet kan du undvika att händerna blir torra och strama.

Återfuktande handkräm

För att ge dina händer extra fukt och näring kommer detta set även med en återfuktande handkräm. Denna kräm är rik på essentiella oljor och vitaminer som hjälper till att mjukgöra och återfukta huden. Den absorberas snabbt och lämnar inga kladdiga rester, vilket gör den perfekt att använda när som helst under dagen. Genom att massera in denna handkräm regelbundet kan du hålla dina händer mjuka och smidiga.

Närande nagelolja

För att ge dina naglar och nagelband extra kärlek och näring ingår även en närande nagelolja i detta set. Denna olja är berikad med vitamin E och andra näringsrika ingredienser som hjälper till att stärka naglarna och förhindra att de blir sköra och spricker. Genom att applicera denna olja regelbundet kan du hålla dina naglar i toppskick och undvika problem som nagelbitning och nageltrång.

Slutsats

Lowengrip Soft Sense Hydrating Trio Set är det perfekta valet för dig som vill ge dina händer den bästa möjliga vård och återfuktning. Med en återfuktande handtvål, en återfuktande handkräm och en närande nagelolja får du en komplett handvårdsrutin som hjälper till att bekämpa torrhet och ge näring till huden. Ge dina händer den kärlek de förtjänar med detta fantastiska set!

Ytterligare information

Varumärke

Löwengrip

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Löwengrip Soft Sense Hydrating Trio Set”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram