Lunette Lube Vattenbaserat Glidmedel 100 ml

  • Vattenbaserat glidmedel
  • 100 ml förpackning
  • Främjar ökad sexuell njutning

Lunette Lube är ett vattenbaserat glidmedel som kommer i en praktisk förpackning om 100 ml. Det är speciellt utformat för att främja ökad sexuell njutning och underlätta intima stunder. Med sin vattenbaserade formula är det skonsamt mot huden och kan användas tillsammans med kondomer och sexleksaker. Lunette Lube är ett pålitligt val för att förbättra och förhöja sexuella upplevelser.

179.00kr

  • ✅ Vattenbaserat glidmedel för intim användning

  • ✅ Innehåller 100 ml produkt

  • ✅ Skonsam och skapar inte irritation

  • ✅ Lätt att tvätta bort och lämnar inga fläckar

  • ✅ Passar för användning med kondomer och sexleksaker

Beskrivning

Lunette Lube - Vattenbaserat glidmedel för ökad sexuell njutning

Lunette Lube är ett vattenbaserat glidmedel som är speciellt utformat för att förbättra sexuell njutning och komfort. Med sin unika formula ger det en smidig och långvarig glideffekt, vilket gör det till det perfekta valet för både soloanvändning och parlek.

Varför välja Lunette Lube?

Lunette Lube är tillverkat med omsorgsfullt utvalda ingredienser av hög kvalitet för att ge en optimal upplevelse. Dess vattenbaserade formula gör det lätt att applicera och rengöra, samtidigt som det är skonsamt mot kroppen och inte lämnar några kladdiga rester.

Fördelar med Lunette Lube

- Ökad glidförmåga: Lunette Lube ger en silkeslen och långvarig glideffekt, vilket minskar friktion och ökar komforten under sexuell aktivitet. - Mjuk och skonsam: Det vattenbaserade glidmedlet är skonsamt mot kroppen och lämpligt för personer med känslig hud. - Lätt att använda: Lunette Lube kommer i en praktisk pumpflaska som gör det enkelt att dosera och applicera rätt mängd glidmedel. - Mångsidig användning: Glidmedlet kan användas tillsammans med kondomer och sexleksaker av olika material, vilket gör det till en allsidig produkt för alla typer av sexuell aktivitet.

Hur använder man Lunette Lube?

Användning av Lunette Lube är enkelt. Applicera önskad mängd glidmedel på de områden som behöver extra smörjning. Vid behov kan mer glidmedel appliceras under aktiviteten. Efter användning kan glidmedlet enkelt tvättas bort med vatten.

Sammanfattning

Lunette Lube är det perfekta valet för dig som vill förbättra din sexuella njutning och komfort. Med sin smidiga och långvariga glideffekt ger det en ökad glidförmåga och minskar friktionen under sexuell aktivitet. Dess vattenbaserade formula gör det skonsamt mot kroppen och lämpligt för personer med känslig hud. Prova Lunette Lube idag och upplev en ny nivå av sexuell njutning!

Ytterligare information

Varumärke

Lunette

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lunette Lube Vattenbaserat Glidmedel 100 ml”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram