Rea!

Mabs Stödbandage Armbåge One Size 1 st

  • Mabs stödbandage
  • Armledsstöd
  • One size

Mabs stödbandage är ett armledsstöd som passar alla i storleken. Det är tillverkat av högkvalitativt material som ger optimalt stöd och komfort. Bandaget är utformat för att ge stabilitet och lindra smärta vid sportskador eller överansträngning i armbågen. Det är perfekt för idrottare och personer som behöver extra stöd under träning eller rehabilitering. Med Mabs stödbandage kan du fortsätta vara aktiv och samtidigt skydda din armled från skador.

179.00kr

  • ✅ Ger stöd och avlastning för armbågen

  • ✅ Justerbar storlek för optimal passform

  • ✅ Tillverkad av elastiskt material för bekväm användning

  • ✅ Lätt att sätta på och ta av

  • ✅ Passar både höger och vänster arm

Beskrivning

MABS Stödbandage för armbågen - Minska smärta och främja läkning

MABS Stödbandage för armbågen är en högkvalitativ produkt som är utformad för att ge stöd och lindring vid olika typer av armbågsskador och smärta. Med detta stödbandage kan du återgå till din träning och dagliga aktiviteter utan att behöva oroa dig för smärta och obehag.

Stöd och kompression för snabbare läkning

Detta stödbandage är tillverkat av elastiskt material som ger en behaglig och tät passform runt armbågen. Det ger optimalt stöd och kompression för att minska belastningen på musklerna och senorna i armbågen. Genom att applicera tryck på det skadade området främjar bandaget läkning och minskar svullnad och inflammation.

Passar alla storlekar

MABS Stödbandage för armbågen är utformat i one-size och passar de flesta. Det elastiska materialet gör att bandaget kan anpassas efter din armbågsstorlek och ger en individuell passform. Det är enkelt att sätta på och ta av, vilket gör det bekvämt att använda under träning eller vid vardagliga aktiviteter.

Perfekt för idrottare och personer med armbågsskador

Detta stödbandage är särskilt lämpligt för idrottare och personer som lider av armbågsskador såsom tennisarmbåge, golfarmbåge eller överansträngning av musklerna i armbågen. Genom att använda MABS Stödbandage för armbågen kan du minska smärta och obehag, samtidigt som du främjar läkning och återhämtning.

Slutsats

MABS Stödbandage för armbågen är en pålitlig och effektiv produkt för att lindra smärta och främja läkning vid armbågsskador. Med dess elastiska material och individuella passform kan du känna dig trygg och bekväm under träning och dagliga aktiviteter. Investera i detta stödbandage och återfå din rörlighet och smärtfrihet i armbågen.

Ytterligare information

Varumärke

Mabs

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mabs Stödbandage Armbåge One Size 1 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram