MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska 0+ Månader Blå 160 ml

64.00kr

Beskrivning

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska - Perfekt för ditt barns behov

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är en fantastisk produkt som är utformad för att möta behoven hos spädbarn och små barn. Denna nappflaska är speciellt utvecklad för att minska risken för kolik och obehag hos ditt barn under matningstiden. Med en kapacitet på 160 ml och en rekommenderad ålder på 0 månader och uppåt, är denna nappflaska perfekt för att ge ditt barn en bekväm och avslappnad matningsupplevelse.

Minskar risken för kolik och obehag

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är utrustad med en unik teknologi som hjälper till att minska risken för kolik och obehag hos ditt barn. Den inbyggda ventilen i flaskan reglerar luftflödet och förhindrar att barnet sväljer luft under matningen. Detta minskar risken för gasbildning och obehagliga koliksymptom. Din bebis kommer att kunna njuta av en lugn och avslappnad matningsupplevelse utan onödigt obehag.

Enkel att använda och rengöra

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är inte bara bra för ditt barn, den är också enkel att använda och rengöra för föräldrarna. Den ergonomiska designen gör det enkelt att hålla och hantera flaskan under matningstiden. Dessutom är den enkelt att demontera och rengöra. Alla delar kan enkelt tas isär och diskas för hand eller i diskmaskinen. Detta sparar tid och gör det bekvämt för föräldrarna att hålla nappflaskan ren och hygienisk.

Trygg och säker för ditt barn

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är tillverkad av högkvalitativa och säkra material som är fria från BPA och andra skadliga ämnen. Du kan vara trygg i vetskapen om att du ger ditt barn en säker och hälsosam matningsupplevelse. Dessutom är nappflaskan utformad med en bred öppning, vilket gör det enkelt att fylla på och blanda barnets favoritdrycker.

Sammanfattning

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är den perfekta lösningen för föräldrar som vill ge sina barn en bekväm och avslappnad matningsupplevelse. Med sin unika teknologi för att minska risken för kolik och obehag, enkel användning och rengöring samt säkra material, är denna nappflaska ett utmärkt val för ditt barns behov. Ge ditt barn det bästa med MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska!

Ytterligare information

Varumärke

MAM

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska 0+ Månader Blå 160 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram