MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska 0+ Månader Neutral 160 ml

64.00kr

Beskrivning

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska - För en smidig och bekväm matning

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är en innovativ och pålitlig produkt som är utformad för att göra matningen av din baby enklare och mer bekväm. Denna nappflaska är speciellt utvecklad för spädbarn från 0 månader och har en kapacitet på 160 ml.

Anti-kolik funktion för att minska obehag

En av de mest framstående funktionerna hos MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är dess anti-kolik system. Detta system är utformat för att minska risken för kolik och obehag hos din baby under matningen. Den unika designen med dubbla ventiler hjälper till att förhindra att luft kommer in i magen på din baby, vilket minskar risken för gaser och obehag.

Smidig och ergonomisk design

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska har en ergonomisk design som gör det enkelt och bekvämt för både dig och din baby att hålla och använda flaskan. Den breda öppningen gör det enkelt att fylla på och rengöra flaskan, vilket sparar tid och gör matningen mer praktisk.

Säker och BPA-fri

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är tillverkad av högkvalitativt och säkert material som är fritt från BPA och andra skadliga ämnen. Detta gör att du kan känna dig trygg med att använda denna nappflaska för att mata din baby.

Sammanfattning

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är en pålitlig och innovativ produkt som är utformad för att göra matningen av din baby smidigare och mer bekväm. Med sin anti-kolik funktion, smidiga design och säkerhetsegenskaper är denna nappflaska ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sin baby en bekväm och obehagsfri matning. Beställ din MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska idag och upplev fördelarna själv!

Ytterligare information

Varumärke

MAM

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska 0+ Månader Neutral 160 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram