MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska 0+ Månader Neutral 260 ml

68.00kr

Beskrivning

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska - För en smidig och bekväm matning

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är en innovativ och pålitlig produkt som är utformad för att göra matningen av din baby enklare och mer bekväm. Denna nappflaska är speciellt utvecklad för spädbarn från 0 månader och har en kapacitet på 260 ml.

Anti-kolik funktion för att minska obehag

En av de mest framstående funktionerna hos MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är dess anti-kolik system. Detta system är utformat för att minska risken för kolik och obehag hos din baby under matningen. Den unika designen med dubbla ventiler och silikonnappar hjälper till att förhindra att barnet sväljer luft, vilket kan leda till obehagliga koliksymptom.

Enkel att använda och rengöra

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är inte bara bekväm för ditt barn, den är också enkel att använda och rengöra för dig som förälder. Flaskan har en bred öppning som gör det enkelt att fylla på och rengöra. Dessutom är den utrustad med en praktisk mätningsskala på sidan, vilket gör det enkelt att mäta upp rätt mängd vätska för ditt barns behov.

Säker och hållbar design

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är tillverkad av högkvalitativt och BPA-fritt material, vilket gör den säker att använda för ditt barn. Den är också utformad för att vara hållbar och tålig för att klara av daglig användning och rengöring. Du kan vara trygg i att denna nappflaska kommer att vara en pålitlig följeslagare under hela din babys matningsperiod.

Sammanfattning

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är en pålitlig och innovativ produkt som är utformad för att göra matningen av din baby smidig och bekväm. Med sin anti-kolik funktion, enkel användning och rengöring samt säkra och hållbara design, är denna nappflaska ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sin baby en bekväm och obehagsfri matningsupplevelse. Beställ din MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska idag och ge ditt barn det bästa inom nappflaskor.

Ytterligare information

Varumärke

MAM

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska 0+ Månader Neutral 260 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram