MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska 0+ Månader Rosa 260 ml

68.00kr

Beskrivning

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska - Perfekt för ditt barns behov

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är en fantastisk produkt som är utformad för att möta behoven hos spädbarn och deras föräldrar. Denna rosa nappflaska är speciellt utformad för barn från 0 månader och har en kapacitet på 260 ml. Med sin innovativa design och avancerade funktioner är den ett utmärkt val för att underlätta amning och mata ditt barn.

Fördelarna med MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är utrustad med en rad fördelaktiga egenskaper som gör den till ett populärt val bland föräldrar. Här är några av de viktigaste fördelarna: 1. Anti-koliksystem: Nappflaskan är utrustad med MAMs innovativa anti-koliksystem, som minskar risken för kolik och obehag hos ditt barn. Detta system hjälper till att förhindra att luft kommer in i barnets mage under matningen, vilket minskar risken för gaser och obehag. 2. Ergonomisk design: Nappflaskan har en ergonomisk design som är enkel att hålla och använda. Dess form är speciellt utformad för att passa bekvämt i både föräldrars och barns händer, vilket gör matningen till en trevlig och smidig upplevelse. 3. Enkel rengöring: MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är enkel att rengöra och kan enkelt monteras isär för att komma åt alla delar. Detta gör det möjligt att noggrant rengöra och sterilisera nappflaskan för att säkerställa en hygienisk matningsmiljö för ditt barn. 4. BPA-fri: Nappflaskan är tillverkad av högkvalitativt material och är helt fri från BPA (bisfenol A). Detta gör den säker att använda och minskar risken för skadliga kemikalier som kan påverka ditt barns hälsa.

Varför välja MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska?

MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska är ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sitt barn en bekväm och säker matningsupplevelse. Med sin anti-kolikfunktion, ergonomiska design och enkel rengöring är denna nappflaska perfekt för att underlätta amning och mata ditt barn. Genom att välja MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska kan du vara säker på att du ger ditt barn det bästa. Ge ditt barn en bekväm och avkopplande matningsupplevelse med denna rosa nappflaska från MAM.

Ytterligare information

Varumärke

MAM

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MAM Easy Start Anti-Colic Nappflaska 0+ Månader Rosa 260 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram