MAM Feel Good Nappflaska Glas 0+ Månader Neutral 170 ml

136.00kr

Beskrivning

MAM Feel Good Nappflaska - En perfekt nappflaska för ditt barn

MAM Feel Good Nappflaska är en högkvalitativ glasnappflaska som är speciellt utformad för att ge ditt barn en bekväm och säker matningsupplevelse. Med en kapacitet på 170 ml och en neutral design är denna nappflaska perfekt för spädbarn upp till 0 månader.

Fördelarna med MAM Feel Good Nappflaska

MAM Feel Good Nappflaska erbjuder flera fördelar som gör den till ett utmärkt val för föräldrar och deras barn. Här är några av de viktigaste fördelarna: 1. Säkerhet och kvalitet: Denna nappflaska är tillverkad av högkvalitativt glas som är fritt från BPA och andra skadliga ämnen. Detta garanterar att ditt barn inte utsätts för farliga kemikalier under matningen. 2. Ergonomisk design: Nappflaskan är utformad med en ergonomisk form som gör den enkel att hålla och använda. Den har också en bred hals som underlättar rengöring och påfyllning av flaskan. 3. Anti-kolik funktion: MAM Feel Good Nappflaska är utrustad med en anti-kolik funktion som minskar risken för att ditt barn sväljer luft under matningen. Detta kan bidra till att minska obehag och koliksymptom hos spädbarn. 4. Enkel att använda: Nappflaskan har en praktiskt utformad napp som är lätt att suga på för ditt barn. Den är också enkel att montera och demontera för rengöring och sterilisering.

Hur du använder MAM Feel Good Nappflaska

Att använda MAM Feel Good Nappflaska är enkelt och smidigt. Här är några steg för att använda nappflaskan: 1. Rengör nappflaskan noggrant innan första användningen. Använd varmt vatten och mild tvål eller en steriliseringsmetod som rekommenderas för spädbarnsutrustning. 2. Fyll nappflaskan med den önskade mängden bröstmjölk eller ersättning. 3. Sätt på nappen ordentligt och se till att den sitter fast och inte läcker. 4. Kontrollera temperaturen på mjölken eller ersättningen innan du ger den till ditt barn. Se till att den är lagom varm för att undvika att bränna ditt barns mun. 5. Håll nappflaskan i en bekväm vinkel för ditt barn och låt dem suga på nappen för att mata. 6. Efter matningen, rengör nappflaskan noggrant igen för att undvika bakterietillväxt.

Sammanfattning

MAM Feel Good Nappflaska är en pålitlig och säker nappflaska som är perfekt för spädbarn upp till 0 månader. Med sin högkvalitativa glasdesign, ergonomiska form och anti-kolik funktion, erbjuder den en bekväm och säker matningsupplevelse för både föräldrar och barn. Investera i MAM Feel Good Nappflaska för att ge ditt barn den bästa matningsupplevelsen.

Ytterligare information

Varumärke

MAM

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MAM Feel Good Nappflaska Glas 0+ Månader Neutral 170 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram