MAM Original Night 0-6 m Silikon 2 st

  • MAM nappar
  • Silikonmaterial
  • För åldern 0-6 månader

MAM nappar är tillverkade av högkvalitativt silikonmaterial och är speciellt utformade för barn i åldern 0-6 månader. Dessa nappar är perfekta för att lugna och trösta ditt barn. Med sin ergonomiska design och mjuka material ger de en bekväm och naturlig känsla för ditt barn. MAM nappar är också utrustade med en speciell nattfunktion som gör dem enkla att hitta i mörkret. Ge ditt barn den bästa komforten och tryggheten med MAM nappar.

79.00kr

  • ✅ MAM Original Night är en napp för barn.

  • ✅ Tillverkad av silikon och passar barn i åldern 0-6 månader.

  • ✅ Nappen är designad för att vara extra mjuk och skonsam.

  • ✅ Den fluorescerande knappen gör det lätt att hitta nappen i mörkret.

  • ✅ Paketet innehåller 2 nappar för extra bekvämlighet.

Beskrivning

MAM Original Night 0-6 månader - Silikonnappar för en god natts sömn

MAM Original Night 0-6 månader är en fantastisk produkt som är utformad för att ge både föräldrar och bebisar en god natts sömn. Dessa silikonnappar är speciellt utvecklade för att hjälpa till att lugna och trösta din bebis under natten.

Varför välja MAM Original Night 0-6 månader?

MAM Original Night 0-6 månader är tillverkade av högkvalitativt silikonmaterial som är skonsamt mot din bebis hud. Silikonnapparna är även BPA-fria och uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Du kan vara trygg i vetskapen om att du ger din bebis en säker och pålitlig produkt. Dessa nappar är utformade med en speciell symmetrisk form som passar perfekt i din bebis mun. Den mjuka och flexibla silikonnappen ger en naturlig känsla och gör det enkelt för din bebis att acceptera och använda nappen.

Fördelar med MAM Original Night 0-6 månader

- Den unika designen med en glödande knapp gör det enkelt att hitta nappen i mörkret. Du slipper leta runt i nattmörkret och kan snabbt lugna din bebis tillbaka till sömnen. - Silikonnapparna är utformade för att minska risken för hudirritation och tryckmärken. Din bebis kommer att känna sig bekväm och nöjd med nappen. - MAM Original Night 0-6 månader är enkla att rengöra och kan steriliseras för att säkerställa en hygienisk användning varje gång. - Dessa nappar är lämpliga för bebisar från 0-6 månader och är perfekta för att hjälpa till att lugna och trösta din bebis under natten.

Slutsats

MAM Original Night 0-6 månader är det perfekta valet för föräldrar som vill ge sin bebis en god natts sömn. Med sin unika design och högkvalitativa silikonmaterial kan du vara säker på att du ger din bebis en säker och pålitlig produkt. Ge din bebis den komfort och lugn som de förtjänar med MAM Original Night 0-6 månader silikonnappar.

Ytterligare information

Varumärke

MAM

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MAM Original Night 0-6 m Silikon 2 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram