MARIO BADESCU Mini Mist Collection Set Holiday Edition

  • Mini mist
  • Mario Badescu
  • Holiday edition

Mario Badescu Mini Mist Collection Set är en perfekt present till henne. Detta set innehåller tre mini mistar från Mario Badescu, som är kända för sina högkvalitativa hudvårdsprodukter. Varje mist är formulerad med naturliga ingredienser för att ge fukt och fräschhet till huden. Setet är i en holiday edition för att ge en extra touch av lyx. Med dessa mini mistar kan hon enkelt fräscha upp sin hud när som helst på dagen. Perfekt att ha med sig i handväskan eller på resan. Ge henne en present som kommer att få henne att känna sig extra speciell och välmående.

299.00kr

  • ✅ Ger fukt och uppfriskar huden med naturliga ingredienser.

  • ✅ Innehåller fyra olika ansiktsmistar för olika behov.

  • ✅ Perfekt för att återfukta och ge lyster under dagen.

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas över eller under makeup.

  • ✅ Praktiskt set för resor eller som en present.

Beskrivning

Mario Badescu Mini Mist Collection Set - Holiday Edition

Mario Badescu Mini Mist Collection Set - Holiday Edition är den perfekta presenten till henne. Detta set innehåller fyra av Mario Badescus populära ansiktsmists i praktiska resestorlekar. Med denna present kan hon njuta av en uppfriskande och återfuktande ansiktsbehandling var hon än befinner sig.

Fyra populära ansiktsmists

Detta set innehåller fyra olika ansiktsmists som är speciellt utvalda för att ge huden en hälsosam och strålande lyster. Varje mist har sina egna unika egenskaper och fördelar för huden.

1. Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater

Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater är en uppfriskande mist som innehåller aloe vera, örter och rosvatten. Denna mist återfuktar och lugnar huden samtidigt som den ger en härlig doft av rosor. Perfekt att använda som en uppfriskande boost under dagen eller som en sista touch efter sminkning.

2. Facial Spray with Aloe, Cucumber and Green Tea

Facial Spray with Aloe, Cucumber and Green Tea är en återfuktande mist som innehåller aloe vera, gurka och grönt te. Denna mist hjälper till att lugna irriterad hud och ger en känsla av fräschhet. Den kan användas när som helst under dagen för att ge huden en fuktboost och en härlig känsla av uppfriskning.

3. Facial Spray with Aloe, Chamomile and Lavender

Facial Spray with Aloe, Chamomile and Lavender är en lugnande mist som innehåller aloe vera, kamomill och lavendel. Denna mist hjälper till att lugna och balansera huden samtidigt som den ger en avslappnande doft. Perfekt att använda innan läggdags för att främja en god natts sömn och för att vakna upp med en mjuk och återfuktad hud.

4. Facial Spray with Aloe, Sage and Orange Blossom

Facial Spray with Aloe, Sage and Orange Blossom är en uppfriskande mist som innehåller aloe vera, salvia och apelsinblomma. Denna mist ger huden en energikick samtidigt som den ger en härlig doft av apelsinblomma. Perfekt att använda på morgonen för att ge huden en fräsch start och för att förbereda den inför dagens utmaningar.

Perfekt present till henne

Mario Badescu Mini Mist Collection Set - Holiday Edition är den perfekta presenten till henne som älskar att ta hand om sin hud. Med detta set får hon möjlighet att prova på fyra olika ansiktsmists och upptäcka vilken som passar henne bäst. Oavsett om hon är ute och reser eller bara behöver en uppfriskning under dagen, kommer dessa ansiktsmists att vara hennes bästa vänner. Beställ Mario Badescu Mini Mist Collection Set - Holiday Edition idag och ge henne en present som kommer att få henne att känna sig fräsch och strålande varje dag.

Ytterligare information

Varumärke

Mario Badescu

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MARIO BADESCU Mini Mist Collection Set Holiday Edition”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram