Medela Bröstmjölksflaska & Napp M 250 ml

169.00kr

Beskrivning

Medela Bröstmjölksflaska med napp - 250 ml

Medela Bröstmjölksflaska med napp är en högkvalitativ nappflaska som är speciellt utformad för att underlätta amning och mata ditt barn. Denna produkt är ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sitt barn bröstmjölk på ett bekvämt och säkert sätt.

Fördelar med Medela Bröstmjölksflaska med napp

1. Designad för att efterlikna amning: Medelas bröstmjölksflaska är utformad med en napp som liknar bröstvårtan, vilket gör det enklare för barnet att acceptera flaskan och övergången från bröst till flaska blir smidigare. 2. Minskar risken för kolik: Flaskans napp är utrustad med en unik anti-kolikventil som minskar risken för att barnet sväljer luft under matningen. Detta kan bidra till att minska obehag och koliksymptom hos spädbarn. 3. BPA-fri och säker: Medela Bröstmjölksflaska är tillverkad av BPA-fri plast, vilket gör den säker att använda för ditt barn. Du kan vara trygg i att produkten uppfyller höga säkerhetsstandarder. 4. Enkel att rengöra: Flaskan är enkel att demontera och rengöra. Den kan diskas för hand eller i diskmaskin, vilket sparar tid och gör det bekvämt för föräldrar.

Hur man använder Medela Bröstmjölksflaska med napp

1. Förbered flaskan: Tvätta flaskan och nappen noggrant innan första användningen. Se till att alla delar är rena och steriliserade. 2. Fyll flaskan med bröstmjölk: Häll den avmätta mängden bröstmjölk i flaskan. Se till att inte överfylla den. 3. Fäst nappen: Skruva på nappen ordentligt på flaskan. Kontrollera att den sitter fast och inte läcker. 4. Mata ditt barn: Håll flaskan i en bekväm position och låt ditt barn suga på nappen. Se till att barnet inte sväljer luft genom att hålla flaskan i rätt vinkel. 5. Rengör flaskan efter användning: Efter varje användning, demontera flaskan och nappen och rengör dem noggrant. Se till att alla delar är torra innan du sätter ihop dem igen.

Sammanfattning

Medela Bröstmjölksflaska med napp är en pålitlig och säker produkt för att mata ditt barn med bröstmjölk. Dess design som efterliknar amning och anti-kolikventilen gör det till ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sitt barn en bekväm och trygg matningsupplevelse. Investera i denna högkvalitativa nappflaska för att underlätta amning och mata ditt barn på ett säkert sätt.

Ytterligare information

Varumärke

Medela

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Medela Bröstmjölksflaska & Napp M 250 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram