Rea!

medi+derma Firming Liposamal Serum 30 ml

  • Firming Liposamal Serum
  • 30 ml
  • Mediderma

Mediderma Firming Liposamal Serum är en hudvårdsprodukt som kommer i en förpackning på 30 ml. Serumet är speciellt utformat för att ge en fastare och mer ungdomlig hud. Med hjälp av liposomteknologi penetrerar serumet djupt in i huden och ger intensiv återfuktning samt ökar hudens elasticitet. Mediderma Firming Liposamal Serum är ett effektivt sätt att bekämpa ålderstecken och få en fräsch och strålande hud.

472.00kr

  • ✅ Ger fastare och mer ungdomlig hud

  • ✅ Innehåller liposomteknologi för optimal absorption

  • ✅ Minskar synligheten av fina linjer och rynkor

  • ✅ Återfuktar och ger näring till huden

  • ✅ Passar alla hudtyper och kan användas dagligen

Beskrivning

Mediderma Firming Liposamal Serum - För fastare och ungdomligare hud

Mediderma Firming Liposamal Serum är en avancerad ansiktsserum som är speciellt utformad för att ge dig en fastare och ungdomligare hud. Med sina kraftfulla ingredienser och avancerade teknologi är detta serum en perfekt lösning för dig som vill förbättra hudens elasticitet och minska synliga ålderstecken.

Fördelar med Mediderma Firming Liposamal Serum

- Förbättrar hudens fasthet: Serumet är berikat med aktiva ingredienser som hjälper till att stärka hudens struktur och öka dess fasthet. Detta resulterar i en fastare och mer ungdomlig hudton. - Minskar synliga ålderstecken: Mediderma Firming Liposamal Serum innehåller kraftfulla antioxidanter och peptider som hjälper till att minska synliga ålderstecken som rynkor och fina linjer. Serumet hjälper också till att förbättra hudens textur och jämna ut ojämnheter. - Återfuktar och mjukgör: Serumet är formulerat med fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden. Detta gör att huden känns smidig och återfuktad under hela dagen.

Användning

Applicera Mediderma Firming Liposamal Serum på rengjord hud, morgon och kväll. Massera försiktigt in serumet i ansiktet och på halsen tills det har absorberats helt. För bästa resultat rekommenderas att använda serumet regelbundet som en del av din dagliga hudvårdsrutin.

Sammanfattning

Mediderma Firming Liposamal Serum är en kraftfull ansiktsserum som hjälper till att förbättra hudens fasthet, minska synliga ålderstecken och återfukta huden. Med regelbunden användning kan du uppnå en fastare och mer ungdomlig hud. Ge din hud den omsorg den förtjänar med Mediderma Firming Liposamal Serum.

Ytterligare information

Varumärke

medi+derma

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”medi+derma Firming Liposamal Serum 30 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram