Rea!

NÄROKÄLLAN D3 5000 90 kapslar

  • Vitamin D3
  • Förkylning
  • Immunförsvar

Närökällan D3 5000 är ett kosttillskott som innehåller vitamin D3. Vitamin D3 är viktigt för att stärka immunförsvaret och kan hjälpa till att förebygga förkylningar. Med 90 kapslar per förpackning får du en långvarig och praktisk lösning för att tillgodose ditt behov av vitamin D3. Ta en kapsel dagligen för att stödja ditt immunförsvar och minska risken för förkylningar. Närökällan D3 5000 är ett pålitligt kosttillskott som kan hjälpa dig att hålla dig frisk och stark.

160.00kr

  • ✅ Närokällan D3 5000 innehåller 90 kapslar.

  • ✅ Kosttillskott för förkylning och immunförsvar.

  • ✅ Innehåller vitamin D3 för att stärka immunsystemet.

  • ✅ Bidrar till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion.

  • ✅ Rekommenderas för personer med brist på D-vitamin.

Beskrivning

Närokällan D3 5000 - För ett starkt immunförsvar

Närokällan D3 5000 är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att stärka ditt immunförsvar och hjälpa dig att bekämpa förkylningar. Med en hög dos av vitamin D3, ger detta tillskott dig en kraftfull boost av näringsämnen som är avgörande för att hålla dig frisk och stark.

Vitamin D3 - Nyckeln till ett starkt immunförsvar

Vitamin D3 är en viktig vitamin som spelar en avgörande roll för att upprätthålla ett starkt immunförsvar. Det hjälper till att reglera kroppens immunfunktioner och främjar produktionen av vita blodkroppar som bekämpar infektioner. Genom att ta Närokällan D3 5000 regelbundet kan du säkerställa att din kropp har tillräckligt med vitamin D3 för att bekämpa förkylningar och andra sjukdomar.

Stärk ditt immunförsvar med Närokällan D3 5000

Närokällan D3 5000 innehåller en hög dos av vitamin D3, vilket gör det till ett effektivt tillskott för att stärka ditt immunförsvar. Genom att ta en kapsel dagligen får du en optimal mängd vitamin D3 som hjälper till att bekämpa förkylningar och hålla dig frisk.

Fördelar med Närokällan D3 5000

- Stärker immunförsvaret: Närokällan D3 5000 ger dig en hög dos av vitamin D3 som hjälper till att stärka ditt immunförsvar och bekämpa förkylningar. - Enkel att ta: Med en kapsel om dagen är det enkelt att få i sig den optimala dosen av vitamin D3. - Kvalitetsprodukt: Närokällan D3 5000 är tillverkad av högkvalitativa ingredienser för att säkerställa dess effektivitet och säkerhet.

Sammanfattning

Närokällan D3 5000 är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att stärka ditt immunförsvar och bekämpa förkylningar. Med en hög dos av vitamin D3 ger detta tillskott dig en kraftfull boost av näringsämnen som är avgörande för att hålla dig frisk och stark. Ta en kapsel om dagen för att säkerställa att du får tillräckligt med vitamin D3 för att stärka ditt immunförsvar och hålla dig frisk.

Ytterligare information

Varumärke

NÄROKÄLLAN

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”NÄROKÄLLAN D3 5000 90 kapslar”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram