Rea!

Natuvital Priobiotics Kapslar 60 st

 • Probiotika
 • Känslig mage
 • Naturliga ingredienser

Natuvital Probiotics är ett kosttillskott som innehåller probiotika och är speciellt utformat för personer med känslig mage. Produkten innehåller naturliga ingredienser som främjar en balanserad tarmflora och kan hjälpa till att lindra magbesvär. Med 60 kapslar per förpackning är det en praktisk och enkel lösning för att främja en hälsosam mage.

74.00kr

 • ✅ Natuvital Priobiotics kapslar

  innehåller probiotika för en balanserad mage.
 • ✅ Varje förpackning innehåller 60 kapslar

  för en månads förbrukning.
 • ✅ Kapslarna är lätta att svälja

  och kan tas med eller utan mat.
 • ✅ Produkten är fri från gluten, laktos och jäst

  för känsliga magar.
 • ✅ Natuvital Priobiotics kapslar

  kan hjälpa till att återställa tarmfloran efter antibiotikabehandling.

Beskrivning

Natuvital Probiotics Kapslar - För en balanserad och frisk mage

Natuvital Probiotics Kapslar är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att främja en hälsosam och balanserad mage. Med en unik sammansättning av probiotiska bakterier hjälper dessa kapslar till att återställa och upprätthålla tarmflorans naturliga balans.

Fördelarna med Natuvital Probiotics Kapslar

Natuvital Probiotics Kapslar erbjuder flera fördelar för att främja en frisk mage och övergripande välbefinnande. Här är några av de viktigaste fördelarna: 1. Balanserar tarmfloran: Probiotiska bakterier i kapslarna hjälper till att återställa och balansera tarmfloran. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för personer med känslig mage eller matsmältningsproblem. 2. Förbättrar matsmältningen: Genom att främja en hälsosam tarmflora kan Natuvital Probiotics Kapslar hjälpa till att förbättra matsmältningen och minska obehag såsom gasbildning och uppblåsthet. 3. Stärker immunförsvaret: En balanserad tarmflora är viktig för ett starkt immunförsvar. Genom att stödja en hälsosam tarmmiljö kan dessa kapslar bidra till att stärka immunförsvaret och förebygga sjukdomar. 4. Lätt att använda: Natuvital Probiotics Kapslar är enkla att ta och kan enkelt integreras i din dagliga rutin. Ta bara en kapsel dagligen med vatten eller en måltid för att dra nytta av dess fördelar.

Hur fungerar Natuvital Probiotics Kapslar?

Natuvital Probiotics Kapslar innehåller en kombination av olika probiotiska bakteriestammar, inklusive Lactobacillus och Bifidobacterium. Dessa bakterier är naturligt förekommande i tarmen och hjälper till att upprätthålla en balanserad tarmflora. Genom att ta Natuvital Probiotics Kapslar regelbundet kan du öka antalet goda bakterier i tarmen och minska förekomsten av skadliga bakterier. Detta kan bidra till att förbättra matsmältningen, stärka immunförsvaret och främja en frisk mage.

Användning och dosering

Ta en kapsel Natuvital Probiotics dagligen med vatten eller en måltid. För bästa resultat rekommenderas att ta kapseln på samma tid varje dag. Förvaras torrt och svalt, utom räckhåll för barn.

Sammanfattning

Natuvital Probiotics Kapslar är ett kosttillskott som främjar en balanserad och frisk mage. Med sina probiotiska bakterier hjälper dessa kapslar till att återställa och upprätthålla tarmflorans naturliga balans. Genom att förbättra matsmältningen, stärka immunförsvaret och minska obehag kan Natuvital Probiotics Kapslar vara ett utmärkt val för personer med känslig mage eller matsmältningsproblem. Ta en kapsel dagligen för att dra nytta av dess fördelar och uppnå en bättre maghälsa.

Ytterligare information

Varumärke

Natuvital

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Natuvital Priobiotics Kapslar 60 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram