Neal´s Yard Remedies Bee Lovely Hand Wash 295 ml

  • Naturlig
  • Ekologisk
  • Fuktgivande

Neal's Yard Remedies Bee Lovely Hand Wash är en naturlig och ekologisk handtvål som är perfekt för att rengöra och återfukta dina händer. Med sin unika formula, berikad med naturliga ingredienser, lämnar den dina händer rena och mjuka. Denna handtvål är speciellt framtagen för att vara skonsam mot huden samtidigt som den ger en fräsch doft av honung. Med sin fuktgivande egenskap hjälper den till att återställa och bevara hudens naturliga fuktbalans. Neal's Yard Remedies Bee Lovely Hand Wash är ett utmärkt val för dig som vill ta hand om dina händer på ett naturligt och hållbart sätt.

148.00kr

  • ✅ Ekologisk handtvål med honung och apelsin

  • ✅ Rengör och återfuktar händerna skonsamt

  • ✅ Innehåller naturliga ingredienser och är cruelty-free

  • ✅ Förpackningen är tillverkad av återvunnen plast

  • ✅ Doftar fräscht och lämnar händerna mjuka och lena

Beskrivning

Neal's Yard Remedies Bee Lovely Hand Wash - Naturlig och vårdande handtvål

Neal's Yard Remedies Bee Lovely Hand Wash är en naturlig och vårdande handtvål som är perfekt för att rengöra och återfukta dina händer. Denna handtvål är framställd med omsorgsfullt utvalda ingredienser för att ge dig en skonsam och effektiv rengöring.

Fördelar med Neal's Yard Remedies Bee Lovely Hand Wash

- Naturliga ingredienser: Neal's Yard Remedies Bee Lovely Hand Wash är tillverkad med naturliga ingredienser som är skonsamma mot huden och samtidigt effektiva för att ta bort smuts och bakterier. - Återfuktande egenskaper: Denna handtvål innehåller fuktgivande ingredienser som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden, vilket är särskilt viktigt för torra och nariga händer. - Mild och skonsam: Neal's Yard Remedies Bee Lovely Hand Wash är mild och skonsam mot huden, vilket gör den lämplig för daglig användning även för personer med känslig hud. - Behaglig doft: Handtvålen har en härlig doft av honung och apelsin, vilket ger en fräsch och behaglig känsla efter varje användning.

Hur används Neal's Yard Remedies Bee Lovely Hand Wash?

Användningen av Neal's Yard Remedies Bee Lovely Hand Wash är enkel. Applicera en liten mängd handtvål på fuktade händer och massera försiktigt in i huden. Skölj sedan noggrant med vatten och torka händerna.

Varför välja Neal's Yard Remedies Bee Lovely Hand Wash?

Neal's Yard Remedies Bee Lovely Hand Wash är ett utmärkt val för dig som vill ha en naturlig och vårdande handtvål. Genom att välja denna produkt kan du vara säker på att du ger dina händer den omsorg de förtjänar samtidigt som du bidrar till en mer hållbar och miljövänlig konsumtion. Beställ din Neal's Yard Remedies Bee Lovely Hand Wash idag och upplev fördelarna med denna naturliga och vårdande handtvål. Dina händer kommer att tacka dig!

Ytterligare information

Varumärke

Neal´s Yard Remedies

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Neal´s Yard Remedies Bee Lovely Hand Wash 295 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram