Neal´s Yard Remedies Warming Salve 45g

  • Värmesalva
  • 45g
  • Neal's Yard Remedies

Neal's Yard Remedies Warming Salve är en värmesalva som kommer i en förpackning på 45g. Denna salva är speciellt framtagen för att lindra träningsvärk och muskelsmärtor. Med sina naturliga ingredienser ger den en behaglig och värmande effekt på de områden där den appliceras. Salvan är ett populärt val bland både motionärer och professionella idrottare för att snabbt lindra obehag och främja återhämtning efter träning. Med Neal's Yard Remedies Warming Salve kan du ge dina muskler den omsorg de behöver för att kunna prestera på topp.

177.00kr

  • ✅ Naturlig salva för muskelvärk och smärta

  • ✅ Innehåller välgörande ingredienser som kanel och ingefära

  • ✅ Kan användas både för uppvärmning och nedkylning av muskler

  • ✅ Lätt att applicera och absorberas snabbt av huden

  • ✅ Tillverkad av Neal's Yard Remedies, ett välkänt varumärke

Beskrivning

Neal's Yard Remedies Warming Salve - Lindrar träningsvärk och muskelsmärtor

Neal's Yard Remedies Warming Salve är en effektiv och naturlig produkt som är speciellt framtagen för att lindra träningsvärk och muskelsmärtor. Denna salva är tillverkad av högkvalitativa ingredienser och är ett utmärkt val för alla som vill ha en naturlig och skonsam lösning för att lindra smärta och öka återhämtningen efter träning.

Effektiv lindring av träningsvärk och muskelsmärtor

Denna varmande salva är speciellt utformad för att ge snabb och effektiv lindring av träningsvärk och muskelsmärtor. Den innehåller en unik kombination av naturliga ingredienser som arbetar tillsammans för att minska inflammation, öka blodcirkulationen och främja läkning. Genom att massera in salvan på de drabbade områdena kan du snabbt och enkelt lindra smärta och öka rörligheten.

Naturliga ingredienser för bästa resultat

Neal's Yard Remedies Warming Salve innehåller noggrant utvalda naturliga ingredienser som är kända för sina smärtlindrande och antiinflammatoriska egenskaper. Bland dessa ingredienser finns bland annat cayennepeppar, ingefära och rosmarin. Dessa ingredienser har visat sig vara effektiva för att lindra smärta och öka blodcirkulationen, vilket bidrar till snabbare läkning och återhämtning.

Användning och fördelar

För att använda Neal's Yard Remedies Warming Salve applicerar du helt enkelt salvan på de drabbade områdena och masserar in den tills den absorberas av huden. Salvan kan användas både före och efter träning för att förebygga och lindra träningsvärk och muskelsmärtor. Dess naturliga ingredienser gör den skonsam för huden och den kan användas regelbundet utan att orsaka biverkningar. En av fördelarna med Neal's Yard Remedies Warming Salve är dess naturliga och ekologiska formula. Produkten är fri från syntetiska tillsatser och kemikalier, vilket gör den till ett säkert och hållbart val för både dig och miljön. Dessutom kommer salvan i en praktisk förpackning som är lätt att ta med sig och använda när som helst, var som helst.

Sammanfattning

Neal's Yard Remedies Warming Salve är en naturlig och effektiv produkt för lindring av träningsvärk och muskelsmärtor. Dess unika kombination av naturliga ingredienser ger snabb och effektiv lindring samtidigt som den främjar läkning och återhämtning. Genom att använda denna salva kan du njuta av smärtlindring på ett naturligt och skonsamt sätt. Prova Neal's Yard Remedies Warming Salve och upplev fördelarna själv!

Ytterligare information

Varumärke

Neal´s Yard Remedies

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Neal´s Yard Remedies Warming Salve 45g”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram