Rea!

New Nordic Blue Berry Tuggisar 60 st

  • Blåbärstuggisar
  • 60 stycken
  • Kosttillskott

New Nordic Blue Berry tuggisar är ett kosttillskott som innehåller blåbärsextrakt. Varje förpackning innehåller 60 tuggisar som är lätta att tugga och smakar gott. Blåbär är kända för att vara rika på antioxidanter och kan bidra till att främja ögon- och öronhälsa. Dessa tuggisar är ett bekvämt sätt att få i sig blåbärsextrakt och kan vara ett bra komplement till en balanserad kost.

178.00kr

  • ✅ Innehåller blåbärsextrakt för ögon- och öronhälsa.

  • ✅ Tuggisar som är lätta att ta och smakar gott.

  • ✅ Berikade med vitaminer och mineraler för ökad näring.

  • ✅ Kan bidra till att förbättra syn och hörsel.

  • ✅ Tillverkade av New Nordic, ett pålitligt varumärke.

Beskrivning

New Nordic Blue Berry Tuggisar - För bättre syn och öronhälsa

Blue Berry Tuggisar från New Nordic är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att främja en bättre syn och öronhälsa. Dessa tuggisar är rika på antioxidanter och innehåller en unik kombination av naturliga ingredienser som kan hjälpa till att förbättra synen och stärka öronen.

Förbättra synen med antioxidanter

Blue Berry Tuggisar innehåller en hög koncentration av blåbärsextrakt, som är känt för sina antioxidativa egenskaper. Antioxidanter hjälper till att skydda ögonen från skadliga fria radikaler och kan minska risken för åldersrelaterade synproblem. Genom att regelbundet ta dessa tuggisar kan du stödja och bevara din syn på lång sikt.

Stärk öronhälsan med naturliga ingredienser

Utöver blåbärsextrakt innehåller Blue Berry Tuggisar även andra naturliga ingredienser som är kända för sina positiva effekter på öronhälsan. Extrakt från ginkgo biloba och tagetesblomma kan bidra till att förbättra blodcirkulationen i öronen och främja en bättre hörsel. Dessa ingredienser kan också hjälpa till att minska risken för öroninfektioner och lindra eventuella öronbesvär.

Enkel att använda och god smak

Blue Berry Tuggisar är inte bara effektiva, de är också lätta att använda och har en god smak. Tuggisarna är mjuka och behagliga att tugga på, vilket gör dem till en trevlig del av din dagliga rutin. De är också enkla att ta med sig och kan konsumeras var som helst, när som helst.

Sammanfattning

Om du vill förbättra din syn och stärka din öronhälsa kan New Nordic Blue Berry Tuggisar vara det perfekta kosttillskottet för dig. Med sin höga koncentration av antioxidanter från blåbärsextrakt och naturliga ingredienser som främjar öronhälsan, kan dessa tuggisar hjälpa dig att bevara och förbättra din syn och hörsel på ett naturligt sätt. Ta en tugga varje dag och upplev fördelarna själv!

Ytterligare information

Varumärke

New Nordic

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”New Nordic Blue Berry Tuggisar 60 st”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram