Rea!

New Nordic Fläder Immune 60 tuggisar

 • Naturliga ingredienser
 • Stärker immunförsvaret
 • 60 tuggisar per förpackning

New Nordic Fläder Immune är ett kosttillskott som innehåller naturliga ingredienser. Dessa ingredienser är speciellt utvalda för att stärka immunförsvaret och hjälpa till att förebygga förkylningar. Varje förpackning innehåller 60 tuggisar, vilket gör det enkelt att ta dem med sig och använda dem när som helst. Med New Nordic Fläder Immune kan du ge ditt immunförsvar en extra boost och hålla dig frisk och stark.

246.00kr

 • ✅ Innehåller fläderbärsextrakt för att stärka immunförsvaret.

 • ✅ Tuggisar som är lätta att ta och smakar gott.

 • ✅ Berikad med C-vitamin för extra immunstöd.

 • ✅ Kan hjälpa till att förebygga förkylningar och infektioner.

 • ✅ Naturlig och hälsosam produkt utan onödiga tillsatser.

Beskrivning

New Nordic Fläder Immune - Stärk ditt immunförsvar med naturliga kosttillskott

Att ha ett starkt immunförsvar är avgörande för att hålla sig frisk och motstå förkylningar och andra sjukdomar. Ett sätt att stärka immunförsvaret är genom att ta kosttillskott som innehåller naturliga ingredienser som främjar hälsan. Ett sådant kosttillskott är New Nordic Fläder Immune.

Vad är New Nordic Fläder Immune?

New Nordic Fläder Immune är ett kosttillskott som är speciellt utformat för att stärka immunförsvaret. Det innehåller en kombination av fläderbärsextrakt, C-vitamin och zink, vilka alla är kända för sina immunstärkande egenskaper.

Fördelarna med New Nordic Fläder Immune

Genom att regelbundet ta New Nordic Fläder Immune kan du uppleva följande fördelar:

 • Stärkt immunförsvar: Fläderbärsextraktet i kosttillskottet är rikt på antioxidanter som hjälper till att stärka immunförsvaret och skydda kroppen mot skadliga fria radikaler.
 • Ökad motståndskraft mot förkylningar: C-vitamin är känt för sin förmåga att stärka immunförsvaret och minska risken för förkylningar. Genom att ta New Nordic Fläder Immune kan du öka din motståndskraft mot förkylningar och andra infektioner.
 • Bättre hälsa och välbefinnande: Zink är ett viktigt mineral som spelar en roll i immunförsvaret och bidrar till att bibehålla en god hälsa och välbefinnande.

Hur använder man New Nordic Fläder Immune?

New Nordic Fläder Immune kommer i form av tuggisar, vilket gör det enkelt och bekvämt att ta kosttillskottet. Du kan tugga en eller två tuggisar dagligen, helst i samband med en måltid. Det rekommenderas att ta kosttillskottet regelbundet för att uppnå bästa resultat.

Varför välja New Nordic Fläder Immune?

Det finns flera anledningar till varför du bör välja New Nordic Fläder Immune för att stärka ditt immunförsvar:

 • Naturliga ingredienser: New Nordic Fläder Immune innehåller endast naturliga ingredienser som är kända för sina immunstärkande egenskaper.
 • Enkel att använda: Tuggisarna är enkla att ta och smakar gott, vilket gör det enkelt att få i sig kosttillskottet varje dag.
 • Tillverkad av en pålitlig tillverkare: New Nordic är en välkänd och pålitlig tillverkare av kosttillskott som har ett gott rykte inom branschen.

Sammanfattningsvis är New Nordic Fläder Immune ett effektivt kosttillskott som kan hjälpa dig att stärka ditt immunförsvar och hålla dig frisk. Genom att ta kosttillskottet regelbundet kan du öka din motståndskraft mot förkylningar och andra sjukdomar. Välj New Nordic Fläder Immune för att ta hand om din hälsa på ett naturligt sätt.

Ytterligare information

Varumärke

New Nordic

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”New Nordic Fläder Immune 60 tuggisar”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram