Nutri Pharma C-Vitamin pulver 200g

  • Naturligt kosttillskott
  • Rik på C-vitamin
  • Pulverform för enkel dosering

Nutri Pharma C-vitamin pulver är ett naturligt kosttillskott som är rikt på C-vitamin. Pulvret är enkelt att dosera och kan blandas i vatten eller annan dryck. C-vitamin är en viktig antioxidant som bidrar till att stärka immunförsvaret och skydda kroppens celler mot oxidativ stress. Det kan även hjälpa till att öka järnupptaget i kroppen. Nutri Pharma C-vitamin pulver är ett bekvämt sätt att få i sig extra C-vitamin och kan vara ett bra komplement till en balanserad kost och hälsosam livsstil.

169.00kr

  • ✅ Nutri Pharma C-vitamin pulver innehåller 200g pulver.

  • ✅ Produkten är ett kosttillskott med C-vitamin.

  • ✅ C-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion.

  • ✅ Pulvret kan blandas i vatten eller annan dryck.

  • ✅ Nutri Pharma C-vitamin pulver är lämpligt för veganer.

Beskrivning

Nutri Pharma C-vitamin pulver - Förbättra din hälsa med C-vitamin

C-vitamin är en viktig näringsfaktor som kroppen behöver för att fungera optimalt. Nutri Pharma C-vitamin pulver är ett kosttillskott som erbjuder en bekväm och effektiv metod för att tillgodose ditt dagliga behov av C-vitamin. Med sin höga kvalitet och lättupptagliga formel är detta pulver ett utmärkt val för att förbättra din hälsa.

Fördelarna med C-vitamin

C-vitamin är en kraftfull antioxidant som hjälper till att skydda kroppens celler mot skadliga fria radikaler. Det stärker också immunförsvaret och främjar läkning av sår och skador. C-vitamin är även viktigt för produktionen av kollagen, vilket är avgörande för att bibehålla frisk hud, hår och naglar. Dessutom hjälper C-vitamin till att öka järnupptaget i kroppen, vilket är särskilt viktigt för vegetarianer och veganer.

Varför välja Nutri Pharma C-vitamin pulver?

Nutri Pharma C-vitamin pulver är tillverkat av högkvalitativa ingredienser och erbjuder en bekväm doseringsform. Pulvret är lätt att blanda i vatten eller juice och har en frisk och naturlig smak. Det är också fritt från onödiga tillsatser och konserveringsmedel, vilket gör det till ett hälsosamt val för alla.

Hur används Nutri Pharma C-vitamin pulver?

För att få ut maximal nytta av Nutri Pharma C-vitamin pulver rekommenderas det att du tar en tesked (cirka 5 gram) per dag. Pulvret kan blandas i valfri dryck och konsumeras när som helst på dagen. Det är viktigt att följa den rekommenderade dosen för att säkerställa att du får tillräckligt med C-vitamin för att stödja din hälsa.

Slutsats

Nutri Pharma C-vitamin pulver är ett utmärkt kosttillskott för att tillgodose ditt dagliga behov av C-vitamin. Med sina många hälsofördelar och bekväma doseringsform är det ett idealiskt val för att förbättra din hälsa. Ta hand om din kropp och ge den den näring den behöver med Nutri Pharma C-vitamin pulver.

Ytterligare information

Varumärke

Nutri PHARMA

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nutri Pharma C-Vitamin pulver 200g”

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram