Rea!

OGX Charcoal Shampoo 385 ml

  • Aktivt kol
  • Rengörande
  • 385 ml

OGX Charcoal Shampoo är ett rengörande schampo som innehåller aktivt kol. Detta schampo är speciellt framtaget för att rengöra håret och hårbotten på djupet. Med sin unika formula hjälper det till att avlägsna orenheter och produktrester, samtidigt som det ger håret en fräsch känsla. OGX Charcoal Shampoo kommer i en praktisk förpackning om 385 ml, vilket gör det till en långvarig och kostnadseffektiv produkt för hårvård.

123.00kr

  • ✅ Förbättrar hårets volym och fyllighet.

  • ✅ Innehåller aktivt kol som rengör och detoxar håret.

  • ✅ Minskar oljighet och ger en fräsch känsla.

  • ✅ Passar alla hårtyper och är sulfatfritt.

  • ✅ Ger håret en ren och hälsosam känsla.

Beskrivning

Optimera ditt hår med OGX Charcoal Shampoo

OGX Charcoal Shampoo är en fantastisk produkt som hjälper dig att ta hand om ditt hår på bästa sätt. Med dess unika formula och naturliga ingredienser ger detta schampo ditt hår en djuprengöring samtidigt som det tillför fukt och näring. Låt oss ta en närmare titt på varför OGX Charcoal Shampoo är ett utmärkt val för dig som vill ha friskt och vackert hår.

Djuprengörande effekt med aktivt kol

En av de viktigaste ingredienserna i OGX Charcoal Shampoo är aktivt kol. Aktivt kol är känt för sin förmåga att absorbera och avlägsna orenheter och toxiner från hårbotten och håret. Detta gör schampot perfekt för dig som vill rengöra ditt hår på djupet och få bort produktrester och överflödigt fett. Med OGX Charcoal Shampoo kan du vara säker på att ditt hår blir rent och fräscht efter varje tvätt.

Näring och fukt för vackert hår

Förutom att rengöra håret ger OGX Charcoal Shampoo även näring och fukt till ditt hår. Schampots formula är berikad med naturliga ingredienser som kokosnötsolja och aloe vera, vilka hjälper till att återfukta och stärka håret. Resultatet blir ett mjukt och glansigt hår som ser friskt och välmående ut. Med regelbunden användning av OGX Charcoal Shampoo kan du förbättra hårets övergripande hälsa och få ett hår som strålar av liv och vitalitet.

Enkel att använda och passar alla hårtyper

OGX Charcoal Shampoo är enkel att använda och passar alla hårtyper. Applicera en generös mängd schampo i vått hår och massera in i hårbotten och längderna. Skölj sedan noggrant. För bästa resultat rekommenderas att använda schampot tillsammans med OGX Charcoal Conditioner och andra produkter från OGX-serien.

Sammanfattning

OGX Charcoal Shampoo är en fantastisk produkt som ger ditt hår en djuprengöring samtidigt som det tillför näring och fukt. Med dess unika formula och naturliga ingredienser, inklusive aktivt kol, får du ett rent, mjukt och glansigt hår. Användningen är enkel och schampot passar alla hårtyper. Ge ditt hår det bästa med OGX Charcoal Shampoo och upplev skillnaden själv.

Ytterligare information

Varumärke

OGX

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”OGX Charcoal Shampoo 385 ml”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram