Rea!

O´Keeffe´s Hudkräm Skin Repair 190 ml

  • Hudkram
  • Bodylotion
  • O'Keeffe's

O'Keeffe's Hudkram Skin Repair är en populär bodylotion som hjälper till att återfukta och reparera huden. Med sin unika formula och höga koncentration av fuktighetsbevarande ingredienser, som glycerin och allantoin, ger denna hudkram intensiv vård och lindring för torr och sprucken hud. Den absorberas snabbt och lämnar huden mjuk, smidig och återfuktad. O'Keeffe's Hudkram Skin Repair är perfekt för daglig användning och passar alla hudtyper. Ge din hud den omsorg den förtjänar med denna effektiva bodylotion.

132.00kr

  • ✅ O'Keeffe's Hudkräm Skin Repair är en fuktgivande bodylotion.

  • ✅ Passar för torr och sprucken hud.

  • ✅ Innehåller en unik blandning av ingredienser för att återfukta huden.

  • ✅ Absorberas snabbt och ger långvarig effekt.

  • ✅ Dermatologiskt testad och rekommenderad av hudläkare.

Beskrivning

O'Keeffe's Hudkräm Skin Repair - För intensiv återfuktning av huden

O'Keeffe's Hudkräm Skin Repair är en högpresterande kroppslotion som är speciellt utformad för att ge intensiv återfuktning och lindring till torr och sprucken hud. Denna produkt är perfekt för personer som lider av extremt torr hud, särskilt under vintermånaderna när huden kan bli extra utsatt för uttorkning.

Effektiv återfuktning för torr och sprucken hud

O'Keeffe's Hudkräm Skin Repair är berikad med en unik blandning av ingredienser som hjälper till att återfukta och reparera huden på djupet. Den innehåller bland annat glycerin, som är känt för sina fuktgivande egenskaper, samt allantoin som hjälper till att lugna och mjukgöra huden.

Fördelar med O'Keeffe's Hudkräm Skin Repair

- Intensiv återfuktning: Denna hudkräm är särskilt utformad för att ge långvarig och intensiv återfuktning till torr och sprucken hud. Den hjälper till att återställa hudens naturliga fuktbalans och lämnar den mjuk och smidig. - Snabbabsorberande formula: O'Keeffe's Hudkräm Skin Repair har en lätt och snabbabsorberande formula som gör att den tränger in i huden snabbt och effektivt. Detta gör att du kan använda den när som helst på dagen utan att behöva vänta på att den ska torka. - Lämplig för alla hudtyper: Denna hudkräm är lämplig för alla hudtyper och kan användas av både män och kvinnor. Den är även fri från parfym och färgämnen, vilket gör den extra skonsam för känslig hud.

Användning

Applicera O'Keeffe's Hudkräm Skin Repair på ren och torr hud. Massera in krämen i huden tills den är helt absorberad. Använd regelbundet för bästa resultat, särskilt på områden som är extra torra eller spruckna.

Sammanfattning

O'Keeffe's Hudkräm Skin Repair är en högpresterande kroppslotion som ger intensiv återfuktning och lindring till torr och sprucken hud. Med sin unika formula och snabbabsorberande egenskaper är denna hudkräm perfekt för att återställa hudens naturliga fuktbalans och lämna den mjuk och smidig. Använd regelbundet för att uppnå bästa resultat och njut av en frisk och välmående hud.

Ytterligare information

Varumärke

O'Keeffe's

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”O´Keeffe´s Hudkräm Skin Repair 190 ml”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram