Rea!

Oral-B 3D White Tandborsthuvuden 5 st

  • Oral-B
  • Elektrisk tandborste
  • Tandborsthuvuden

Oral-B är ett välkänt varumärke inom tandvård och erbjuder elektriska tandborstar av hög kvalitet. Deras 3D White tandborsthuvuden är speciellt utformade för att ge en effektiv rengöring och samtidigt bleka tänderna. Med 5 stycken tandborsthuvuden i förpackningen kan du vara säker på att ha tillräckligt med huvuden för en lång tid framöver. Oral-B's elektriska tandborstar och tandborsthuvuden är populära val för de som vill ha en grundlig rengöring och samtidigt få vitare tänder.

221.00kr

  • ✅ Effektiva tandborsthuvuden för vitare tänder

  • ✅ Kompatibla med Oral-Bs elektriska tandborstar

  • ✅ Rengör effektivt och tar bort plack

  • ✅ Mjuka borsthår för skonsam rengöring av tänderna

  • ✅ Paketet innehåller 5 tandborsthuvuden

Beskrivning

Oral-B 3D White Tandborsthuvuden - För en strålande vitare leende

Oral-B 3D White Tandborsthuvuden är den perfekta lösningen för att uppnå en strålande vitare leende. Dessa tandborsthuvuden är speciellt utformade för att ta bort fläckar och missfärgningar på tänderna, vilket ger dig en fräsch och vitare look.

Effektiv rengöring för en vitare tandhygien

Med Oral-B 3D White Tandborsthuvuden kan du vara säker på att du får en effektiv rengöring varje gång du borstar tänderna. De är utrustade med en specialdesignad borsthuvud som har en unik polerande koppformad yta. Denna yta hjälper till att avlägsna fläckar och missfärgningar på tänderna, samtidigt som den tar bort plack och förbättrar tandhygienen.

Kompatibilitet och användning

Oral-B 3D White Tandborsthuvuden är kompatibla med de flesta Oral-B eltandborstar. De är enkla att byta ut och passar perfekt på din elektriska tandborste. För bästa resultat rekommenderas det att byta ut tandborsthuvudet var tredje till fjärde månad, eller när borsthåren börjar bli slitna.

Fördelar med Oral-B 3D White Tandborsthuvuden

- Tar bort fläckar och missfärgningar på tänderna - Ger en vitare look och ett strålande leende - Effektiv rengöring och avlägsnande av plack - Enkel att använda och byta ut - Kompatibel med de flesta Oral-B eltandborstar

Sammanfattning

Oral-B 3D White Tandborsthuvuden är den perfekta lösningen för att uppnå en vitare tandhygien och ett strålande leende. Med deras unika polerande koppformade yta tar de effektivt bort fläckar och missfärgningar på tänderna. Byt ut tandborsthuvudet regelbundet för att upprätthålla en optimal rengöring och tandhygien. Ge dina tänder den omsorg de förtjänar med Oral-B 3D White Tandborsthuvuden.

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B 3D White Tandborsthuvuden 5 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram