Rea!

Oral-B Cross Action Clean Tandborsthuvuden 10 st

  • Oral-B
  • elektrisk tandborste
  • Cross Action Clean

Oral-B är ett välkänt varumärke inom tandvård och erbjuder en rad elektriska tandborstar. En av deras populära modeller är Oral-B Cross Action Clean. Denna elektriska tandborste är utformad med speciella borsthuvuden som har en korsformad borstteknologi för att effektivt rengöra tänderna. Med 10 st tandborsthuvuden i förpackningen kan du vara säker på att ha tillräckligt med borstar för en lång tid framöver. Oral-B Cross Action Clean tandborsthuvuden är utformade för att ge en grundlig rengöring och ta bort plack effektivt. Med denna elektriska tandborste kan du uppnå en ren och fräsch munhälsa.

372.00kr

  • ✅ Oral-B Cross Action Clean tandborsthuvuden - 10 st

  • ✅ Passar till Oral-Bs elektriska tandborstar

  • ✅ Rengör effektivt och tar bort plack

  • ✅ Har en unik vinklad design för bättre täckning

  • ✅ Indikatorborsthår som visar när det är dags att byta

Beskrivning

Oral-B Cross Action Clean Tandborsthuvuden - För en effektiv och skonsam rengöring

Oral-B Cross Action Clean Tandborsthuvuden är den perfekta lösningen för att uppnå en grundlig och skonsam rengöring av dina tänder. Dessa tandborsthuvuden är kompatibla med Oral-Bs elektriska tandborstar och erbjuder en överlägsen rengöring jämfört med manuella tandborstar.

Effektiv rengöring med korsade borsthår

Tack vare den innovativa designen med korsade borsthår når Oral-B Cross Action Clean Tandborsthuvuden alla ytor i din mun och tar bort upp till 100% mer plack än en vanlig tandborste. De korsade borsthåren når även svåråtkomliga områden, som mellan tänderna och längs tandköttslinjen, för en komplett rengöring.

Skonsam mot tandköttet

Oral-B Cross Action Clean Tandborsthuvuden är utformade för att vara skonsamma mot tandköttet samtidigt som de ger en effektiv rengöring. De mjuka borsthåren är skonsamma mot tandköttet och minskar risken för irritation och blödningar. Du kan vara säker på att du får en grundlig rengöring utan att skada ditt tandkött.

Långvarig användning

Med Oral-B Cross Action Clean Tandborsthuvuden får du inte bara en effektiv rengöring, utan också en långvarig användning. Varje tandborsthuvud är utformat för att hålla i upp till tre månader, vilket gör dem kostnadseffektiva och bekväma att använda. Du behöver inte oroa dig för att byta ut tandborsthuvudet alltför ofta.

Sammanfattning

Oral-B Cross Action Clean Tandborsthuvuden är det perfekta valet för dig som vill ha en effektiv och skonsam rengöring av dina tänder. Med sina korsade borsthår tar de bort mer plack än en vanlig tandborste och når även svåråtkomliga områden. Dessutom är de skonsamma mot tandköttet och håller länge. Investera i Oral-B Cross Action Clean Tandborsthuvuden för en överlägsen tandborstning och ett friskare leende.

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B Cross Action Clean Tandborsthuvuden 10 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram