Rea!

Oral-B iO Gentle Care Tandborsthuvud 2 st

  • Oral-B
  • IO Gentle Care
  • Tandborsthuvud

Oral-B IO Gentle Care tandborsthuvud är en elektrisk tandborste som är skonsam mot dina tänder och tandkött. Med sin avancerade teknologi och mjuka borsthår rengör den effektivt och tar bort plack. Tandborsthuvudet är utformat för att följa konturerna på dina tänder och massera tandköttet för en skonsam och behaglig rengöring. Med Oral-B IO Gentle Care tandborsthuvud får du en överlägsen tandborstning och ett friskare leende.

194.00kr

  • ✅ Oral-B iO Gentle Care tandborsthuvud - 2 st

  • ✅ Skonsam rengöring för känsliga tänder och tandkött

  • ✅ Passar perfekt till Oral-B iO elektriska tandborstar

  • ✅ Rengör effektivt och tar bort plack

  • ✅ Ger en fräsch andedräkt och vitare tänder

Beskrivning

Oral-B iO Gentle Care tandborsthuvud - För en skonsam och effektiv rengöring

Oral-B iO Gentle Care tandborsthuvud är en innovativ produkt som är utformad för att ge en skonsam och effektiv rengöring av dina tänder och tandkött. Med hjälp av avancerad teknologi och högkvalitativa material är detta tandborsthuvud perfekt för dig som vill uppnå en ren och frisk munhåla.

Skonsam rengöring för känsligt tandkött

Oral-B iO Gentle Care tandborsthuvud är speciellt utformat för att vara extra skonsamt mot känsligt tandkött. Dess mjuka borsthår och skonsamma rörelser minskar risken för irritation och blödande tandkött. Detta gör det till en idealisk produkt för personer med tandköttssjukdomar eller känsligt tandkött.

Effektiv borttagning av plack och missfärgningar

Med Oral-B iO Gentle Care tandborsthuvud kan du vara säker på att plack och missfärgningar effektivt avlägsnas från dina tänder. De fina borsthåren når även de svåråtkomliga områdena och tar bort plack som kan leda till karies och tandsten. Resultatet blir en ren och fräsch munhåla med synligt vitare tänder.

Kompatibilitet och användning

Oral-B iO Gentle Care tandborsthuvud är kompatibelt med Oral-B iO tandborstar. Det är enkelt att byta ut tandborsthuvudet genom att klicka fast det på handtaget. För bästa resultat rekommenderas det att byta ut tandborsthuvudet var tredje månad eller vid behov.

Sammanfattning

Oral-B iO Gentle Care tandborsthuvud är den perfekta produkten för dig som vill ha en skonsam och effektiv rengöring av dina tänder och tandkött. Med dess mjuka borsthår och skonsamma rörelser tar den bort plack och missfärgningar samtidigt som den minskar risken för irritation och blödande tandkött. Byt ut tandborsthuvudet regelbundet för att uppnå bästa resultat. Investera i Oral-B iO Gentle Care tandborsthuvud för en ren och frisk munhåla.

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B iO Gentle Care Tandborsthuvud 2 st”

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram