Rea!

Oral-B iO Ultimate Clean Tandborsthuvud Vit 4 st

  • Oral-B
  • IO Ultimate Clean
  • Elektrisk tandborste

Oral-B IO Ultimate Clean är en elektrisk tandborste som ger en överlägsen rengöring. Med IO-teknologi och Ultimate Clean-tandborsthuvuden tar den bort upp till 100% mer plack än en vanlig manuell tandborste. Den har en intelligent trycksensor som varnar dig om du borstar för hårt och en inbyggd timer som hjälper dig att borsta i rekommenderad tid. Oral-B IO Ultimate Clean är en effektiv och bekväm lösning för att uppnå en ren och frisk munhälsa.

355.00kr

  • ✅ Effektiv rengöring för en fräschare munhälsa.

  • ✅ Oral-B IO Ultimate Clean tandborsthuvud ger en överlägsen rengöring.

  • ✅ Passar perfekt till Oral-B IO elektrisk tandborste.

  • ✅ Tandborsthuvudet har en unik rundad borstprofil för optimal rengöring.

  • ✅ Varje förpackning innehåller 4 stycken tandborsthuvuden.

Beskrivning

Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud - Vit (4 st)

Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud är en högkvalitativ elektrisk tandborste som ger en överlägsen rengöring för dina tänder och tandkött. Med detta tandborsthuvud kan du uppnå enastående resultat och en fräsch andedräkt varje dag.

Varför välja Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud?

Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud är utformat med avancerad teknologi för att ge dig en effektiv och skonsam rengöring. Här är några anledningar till varför du bör välja detta tandborsthuvud: 1. Ultimat rengöring: Tack vare de innovativa borsthåren på Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud kan du avlägsna upp till 100% mer plack än med en vanlig manuell tandborste. Detta hjälper till att förhindra karies och tandköttssjukdomar. 2. Skonsam mot tandköttet: Tandborsthuvudet är utformat med en rundad borsthuvudskant och ultratunna borsthår för att vara skonsam mot ditt tandkött. Du kan njuta av en grundlig rengöring utan att oroa dig för att skada tandköttet. 3. Effektiv rengöring av svåråtkomliga områden: Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud har en unik vinklad design som gör det enkelt att nå svåråtkomliga områden i din mun, inklusive mellan tänderna och längs tandköttslinjen. Detta hjälper till att avlägsna plack och matrester på platser där en vanlig tandborste kan ha svårt att nå. 4. Långvarig användning: Varje Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud är utformat för att hålla i upp till tre månader med normal användning. Detta gör det till en kostnadseffektiv lösning för din tandvård.

Hur använder du Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud?

Att använda Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud är enkelt och bekvämt. Följ dessa steg för att få bästa möjliga resultat: 1. Fäst tandborsthuvudet på din Oral-B iO elektriska tandborste genom att trycka det på plats tills det klickar. 2. Applicera tandkräm på borsthuvudet. Använd en ärtstor mängd för bästa rengöringseffekt. 3. Placera tandborsten mot dina tänder och starta borstningen. Rör borsthuvudet långsamt över varje tand och tandkött i minst två minuter. 4. Skölj munnen noggrant efter borstningen och skölj av tandborsthuvudet under rinnande vatten. 5. För att upprätthålla optimal rengöringseffekt, byt ut tandborsthuvudet var tredje månad eller när borsthåren börjar slitas.

Sammanfattning

Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud är det perfekta valet för en överlägsen rengöring av dina tänder och tandkött. Med sin avancerade teknologi och skonsamma design kan du uppnå enastående resultat och en fräsch andedräkt varje dag. Investera i din tandhälsa och prova Oral-B iO Ultimate Clean tandborsthuvud idag!

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B iO Ultimate Clean Tandborsthuvud Vit 4 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram