Rea!

Oral-B Precision Clean Tandborsthuvuden 10 st

  • Oral-B
  • Precision Clean
  • Tandborsthuvuden

Oral-B Precision Clean tandborsthuvuden är en populär produkt för elektriska tandborstar. Dessa tandborsthuvuden är utformade för att ge en effektiv rengöring av tänderna och tandköttet. Med sina avancerade borsthår och rundade borsthuvuden kan de nå svåråtkomliga områden och avlägsna plack effektivt. Oral-B Precision Clean tandborsthuvuden är också kompatibla med olika modeller av Oral-B elektriska tandborstar. Med en förpackning som innehåller 10 stycken tandborsthuvuden kan du vara säker på att ha tillräckligt med utbytbara huvuden för en lång tid framöver. Ge dina tänder den bästa vård och rengöring med Oral-B Precision Clean tandborsthuvuden.

319.00kr

  • ✅ Oral-B Precision Clean tandborsthuvuden - 10 st

  • ✅ Passar alla Oral-B eltandborstar

  • ✅ Tar bort upp till 100% mer plack än en vanlig tandborste

  • ✅ Rengör mellan tänderna för en fräschare munhälsa

  • ✅ Indikatorborsthår som visar när det är dags att byta

Beskrivning

Oral-B Precision Clean Tandborsthuvuden - För en effektiv och skonsam rengöring

Oral-B Precision Clean Tandborsthuvuden är den perfekta lösningen för att uppnå en grundlig och skonsam rengöring av dina tänder. Dessa tandborsthuvuden är kompatibla med Oral-Bs elektriska tandborstar och erbjuder en överlägsen rengöring jämfört med manuella tandborstar.

Effektiv rengöring för en friskare munhälsa

Med Oral-B Precision Clean Tandborsthuvuden kan du vara säker på att du får en effektiv rengöring varje gång du borstar tänderna. De runda borsthuvudena är utformade för att omsluta varje tand individuellt och rengöra både ytan och mellanrummen. Detta hjälper till att avlägsna plack och förebygga tandköttssjukdomar.

Skonsam mot tandköttet

Oral-B Precision Clean Tandborsthuvuden är också skonsamma mot tandköttet. De är utrustade med mjuka borststrån som rengör effektivt utan att irritera eller skada tandköttet. Detta är särskilt viktigt för personer med känsligt tandkött eller tandköttsproblem.

Enkel att använda och byta ut

Att använda Oral-B Precision Clean Tandborsthuvuden är enkelt och bekvämt. Du behöver bara fästa tandborsthuvudet på din Oral-B elektriska tandborste och du är redo att borsta. När borsthuvudet börjar bli slitet eller efter cirka tre månader, rekommenderas det att byta ut det för att bibehålla en optimal rengöringseffekt.

Varför välja Oral-B Precision Clean Tandborsthuvuden?

- Effektiv rengöring av tänder och mellanrum - Skonsam mot tandköttet - Kompatibla med Oral-Bs elektriska tandborstar - Enkla att använda och byta ut Sammanfattningsvis är Oral-B Precision Clean Tandborsthuvuden det perfekta valet för dig som vill uppnå en effektiv och skonsam rengöring av dina tänder. Med deras unika design och högkvalitativa borststrån kan du vara säker på att du får en överlägsen rengöring varje gång du borstar tänderna. Investera i din munhälsa och välj Oral-B Precision Clean Tandborsthuvuden idag!

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B Precision Clean Tandborsthuvuden 10 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram