Rea!

Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvud 6 st

  • Oral-B
  • Elektrisk tandborste
  • Sensitive Clean

Oral-B är ett välkänt varumärke inom tandvård och erbjuder en rad elektriska tandborstar. En av deras populära modeller är Oral-B Sensitive Clean. Denna tandborste är speciellt utformad för personer med känsliga tänder och tandkött. Med hjälp av de mjuka borsthuvudena kan du rengöra dina tänder noggrant utan att irritera tandköttet. Oral-B Sensitive Clean tandborsthuvuden kommer i en förpackning med 6 stycken och är kompatibla med Oral-Bs elektriska tandborstar. Med dessa tandborsthuvuden kan du uppnå en ren och fräsch munhåla varje dag.

221.00kr

  • ✅ Oral-B Sensitive Clean tandborsthuvud är kompatibelt med Oral-Bs elektriska tandborstar.

  • ✅ Tandborsthuvudet har mjuka borststrån för skonsam rengöring av tänderna.

  • ✅ Detta paket innehåller 6 stycken tandborsthuvuden.

  • ✅ Oral-B Sensitive Clean tandborsthuvud är idealiskt för personer med känsligt tandkött.

  • ✅ Tandborsthuvudet är utformat för att nå svåråtkomliga områden i munnen.

Beskrivning

Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvud - För en skonsam och effektiv rengöring

Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvud är en högkvalitativ elektrisk tandborste som är speciellt utformad för att ge en skonsam och effektiv rengöring av dina tänder och tandkött. Med detta tandborsthuvud kan du uppnå en ren och fräsch munhåla varje dag.

Skonsam rengöring för känsliga tänder och tandkött

Om du har känsliga tänder eller tandkött är Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvud det perfekta valet för dig. Dess mjuka borsthår är skonsamma mot dina tänder och tandkött samtidigt som de tar bort plack och matrester effektivt. Du kan njuta av en grundlig rengöring utan att oroa dig för obehag eller irritation.

Effektiv borttagning av plack

Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvud är utrustad med Precision Clean-teknologi som gör att borsthåren når varje tandyta och rengör noggrant. Detta hjälper till att avlägsna plack och förebygga tandköttssjukdomar. Med regelbunden användning kan du uppnå en hälsosam och frisk munhåla.

Enkel att använda och byta ut

Att använda Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvud är enkelt och bekvämt. Det passar perfekt på din Oral-B elektriska tandborste och kan enkelt bytas ut när det är dags för en ny. Det rekommenderas att byta tandborsthuvud var tredje till fjärde månad för att säkerställa optimal rengöring och resultat.

Sammanfattning

Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvud är den perfekta lösningen för dig som vill ha en skonsam men effektiv rengöring av dina tänder och tandkött. Med dess mjuka borsthår och Precision Clean-teknologi kan du uppnå en ren och fräsch munhåla varje dag. Byt ut tandborsthuvudet regelbundet för att säkerställa bästa möjliga resultat. Beställ ditt Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvud idag och upplev skillnaden själv!

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvud 6 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram