Rea!

Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvuden 3 st

  • Oral-B
  • Sensitive Clean
  • Tandborsthuvuden

Oral-B Sensitive Clean tandborsthuvuden är perfekta för dig som har känsliga tänder och tandkött. Dessa tandborsthuvuden är speciellt utformade för att vara skonsamma mot dina tänder samtidigt som de ger en effektiv rengöring. Med sin mjuka borsthårsstruktur tar de bort plack och ger dig en ren och fräsch känsla i munnen. Oral-B Sensitive Clean tandborsthuvuden är kompatibla med Oral-Bs elektriska tandborstar och kommer i en förpackning med tre stycken. Ge dina tänder den omsorg de förtjänar med Oral-B Sensitive Clean tandborsthuvuden.

150.00kr

  • ✅ Oral-B Sensitive Clean tandborsthuvuden är kompatibla med Oral-B eltandborstar.

  • ✅ Tandborsthuvudena är utformade för att vara skonsamma mot tandköttet.

  • ✅ Varje förpackning innehåller 3 tandborsthuvuden.

  • ✅ Huvudena har mjuka borststrån för en skonsam rengöring.

  • ✅ Oral-B Sensitive Clean tandborsthuvuden är kliniskt testade och godkända.

Beskrivning

Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvuden - För en skonsam och effektiv rengöring

Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvuden är den perfekta lösningen för dig som vill ha en skonsam men ändå effektiv rengöring av dina tänder. Dessa tandborsthuvuden är speciellt utformade för att vara extra skonsamma mot tandköttet samtidigt som de tar bort plack och ger dig en ren och fräsch känsla i munnen.

Skonsam rengöring för känsligt tandkött

Om du lider av känsligt tandkött kan det vara svårt att hitta en tandborste som inte irriterar eller skadar ditt tandkött. Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvuden är utformade med extra mjuka borsthår som är skonsamma mot tandköttet samtidigt som de effektivt tar bort plack och rengör tänderna på djupet. Med dessa tandborsthuvuden kan du vara säker på att du får en skonsam men ändå effektiv rengöring varje gång du borstar tänderna.

Effektiv plackborttagning

Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvuden är utrustade med Precision Clean-teknologi som gör att borsthåren når in mellan tänderna och längs tandköttskanten för att ta bort plack på ett effektivt sätt. Genom att använda dessa tandborsthuvuden regelbundet kan du minska risken för tandköttssjukdomar och hålla dina tänder och tandkött friska.

Kompatibla med Oral-B eltandborstar

Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvuden är kompatibla med Oral-Bs eltandborstar, vilket gör dem enkla att använda och byta ut när det behövs. Du behöver bara fästa tandborsthuvudet på din eltandborste och du är redo att borsta tänderna. Det är rekommenderat att byta ut tandborsthuvudet var tredje till fjärde månad eller när borsthåren börjar bli slitna för att säkerställa en optimal rengöring.

Sammanfattning

Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvuden är det perfekta valet för dig som vill ha en skonsam men ändå effektiv rengöring av dina tänder. Med extra mjuka borsthår och Precision Clean-teknologi tar dessa tandborsthuvuden bort plack och ger dig en ren och fräsch känsla i munnen. Kompatibla med Oral-Bs eltandborstar är de enkla att använda och byta ut när det behövs. Investera i Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvuden för att ta hand om ditt tandkött och hålla dina tänder friska och rena.

Ytterligare information

Varumärke

Oral-B

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Oral-B Sensitive Clean Tandborsthuvuden 3 st”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram