Örtagubben Hallonblad Blad Eko 40 g

  • Naturligt kosttillskott
  • Hjälper vid känslig mage
  • Innehåller hallonblad

Ortagubben Hallonblad Blad Eko är ett naturligt kosttillskott som är speciellt framtaget för att hjälpa vid känslig mage. Produkten innehåller hallonblad, som har länge använts för sina lugnande egenskaper på magen. Med Ortagubben Hallonblad Blad Eko kan du stödja din mage på ett naturligt sätt.

79.00kr

  • ✅ Naturligt kosttillskott för känslig mage

  • ✅ Innehåller ekologiska hallonblad för maghälsa

  • ✅ Kan lindra besvär som gaser och uppblåsthet

  • ✅ Finns i en förpackning om 40 gram

  • ✅ Används som te eller i matlagning för att främja matsmältningen

Beskrivning

Ortagubben Hallonblad Blad Eko - Naturlig hjälp för en känslig mage

Ortagubben Hallonblad Blad Eko är ett kosttillskott som kan vara till stor hjälp för personer med en känslig mage. Dessa hallonblad är ekologiskt odlade och innehåller naturliga ämnen som kan lindra besvär och främja en bättre maghälsa.

Fördelarna med Ortagubben Hallonblad Blad Eko

Ortagubben Hallonblad Blad Eko är rika på tanniner, vilket är ämnen som kan ha en sammandragande effekt på magen. Detta kan vara till stor hjälp för personer som lider av magbesvär såsom diarré, magknip eller andra obehagliga symtom. Genom att använda Ortagubben Hallonblad Blad Eko kan du få lindring och en bättre balans i magen.

Naturlig och ekologisk produkt

Ortagubben Hallonblad Blad Eko är tillverkad av ekologiskt odlade hallonblad. Detta innebär att produkten är fri från bekämpningsmedel och andra kemikalier som kan vara skadliga för hälsan. Genom att välja en ekologisk produkt kan du vara säker på att du får en ren och naturlig produkt som är skonsam mot din mage.

Hur använder man Ortagubben Hallonblad Blad Eko?

Ortagubben Hallonblad Blad Eko kommer i form av lösa blad som kan användas på olika sätt. Du kan till exempel göra en infusion genom att hälla kokande vatten över bladen och låta det dra i några minuter. Sedan kan du dricka infusionen för att få dess fördelar för magen. Du kan också använda bladen som ett tillskott i din matlagning eller i smoothies för att få i dig dess näringsämnen.

Varför välja Ortagubben Hallonblad Blad Eko?

Det finns många anledningar till varför du bör välja Ortagubben Hallonblad Blad Eko för att hjälpa din känsliga mage. För det första är produkten ekologisk och fri från skadliga ämnen. För det andra innehåller den naturliga tanniner som kan lindra magbesvär. Dessutom är Ortagubben Hallonblad Blad Eko en mångsidig produkt som kan användas på olika sätt för att passa dina behov.

Sammanfattning

Ortagubben Hallonblad Blad Eko är en naturlig och ekologisk produkt som kan vara till stor hjälp för personer med en känslig mage. Dess rika innehåll av tanniner kan lindra magbesvär och främja en bättre maghälsa. Genom att välja Ortagubben Hallonblad Blad Eko får du en ren och naturlig produkt som kan användas på olika sätt för att passa dina behov. Ge din mage den hjälp den behöver med Ortagubben Hallonblad Blad Eko!

Ytterligare information

Varumärke

Örtagubbens örter

Butik

Apohem

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Örtagubben Hallonblad Blad Eko 40 g”

Ibuprofen

★★★★★
Otroligt stort utbud av Ibuprofen. /M
- Mona

Vi är jätte nöjda

★★★★★
Kunde välja mellan många febertermometers och priser.
- Emilia

Mycket läkemedel

★★★★★
Snabb leverans av receptfria läkemedel trots Corona tider! Tack
- Johan.S
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram